ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: “Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο, ανυπομονώ για το πρώτο επίσημο ματς…”

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη έπαιξε σε όλο το σημερινό φιλικό με τον Ατρόμητο, έχοντας πολύ καλή απόδοση, όντας απόλυτα έτοιμος σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός μπακ στη συνέντευξη τύπου:

Για την πρώτη του εμπειρία: Είδα ότι πολύς κόσμος ήρθε σήμερα, σε ένα φιλικό ματς. Είμαι εντυπωσιασμένος. Ανυπομονώ για το επίσημο ματς. Ήταν ένα φιλικό ματς, αλλά έπρεπε να κερδίσουμε, ήταν σημαντικό. Σε μία εβδομάδα παίζουμε επίσημο ματς και μέσα από αυτές τις νίκες χτίζεται ο χαρακτήρας της ομάδας.

Για τη συνεργασία του με τον Φετφατζίδη: Ηταν το πρώτο ματς, έπρεπε να δω τις κινήσεις όλων. Χρειάζεται χρόνος για να τους μάθω, με μία εβδομάδα ακόμα προπονήσεων θα είναι καλύτερα. Σήμερα περισσότερο είχα το μυαλό μου στην άμυνα. Ήταν σημαντικό για μένα. Με τον καιρό θα βοηθήσω και επιθετικά.

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και το γεγονός πως έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση: Είμαι εδώ γιατί είμαι επαγγελματίας. Σήμερα έτρεξα πολύ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ένιωσα την ζέστη, γιατί έχει αρκετή εδώ, το ανώτερο 25 βαθμούς στην Σουηδία. Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου.

Για το τι θα παίξει ρόλο με γνώμονα την εμπειρία του στα ματς με την ΑΕΛ: Ειναι πολύ σημαντικό να κοιτάξεις πρώτα την άμυνα. Ξέρουμε ότι πρέπει να πάιξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, έχουμε την ποιότητα. Αν είμαστε συμπαγής στην άμυνα, όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν”.

To Top