ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: “Ημουν πολύ κοντά στον Άρη, όταν θα είμαι ελεύθερος θα είναι καλύτερα”! (video)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μεταγραφικός στόχος του Άρη τον περασμένο Ιανουάριο, μίλησε σε σουηδικό κανάλι για την πρόταση που του είχε γίνει από τους “κιτρινόμαυρους”. Έδειξε την απογοήτευσή του για την μεταγραφή που δεν έγινε, αφήνοντας ανοιχτό παράθυρο για το καλοκαίρι. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Ήμουν κοντά, πολύ κοντά. Ήταν σχεδόν σίγουρο. Αλλά κατάλαβα ότι έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο παγκοσμίως. Μία συμφωνία μπορεί να χαλάσει για κάτι μικρό. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το μικρότερο, αλλά ήταν… σκ@τ@ κατάσταση. Η ΑΙΚ ξέρει πως πηγαίνει η κατάσταση και ήθελαν τα… πάντα την ίδια στιγμή (σ.σ. προφανώς εννοεί ότι ήθελαν όλα τα χρήματα άμεσα κι όχι σε δόσεις που πρότεινε ο Άρης). Η κάθε πλευρά είδε το συμφέρον της. Γενικά είναι όπως το δει κανείς».

Όσο για το αν σκέφτεται για το μέλλον, είπε: «Προφανώς για μένα θα είναι καλύτερα όταν θα είμαι ελεύθερος, αλλά την ίδια στιγμή αγαπώ την ΑΙΚ και αν φύγω θέλω να φέρω χρήματα στην ομάδα, έστω και λίγα για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου για το κλαμπ. Την ίδια στιγμή βέβαια, είμαι 28-29 χρονών και πρέπει να κοιτάξω και το οικονομικό. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένειά μου. Έτσι πηγαίνει. Επιθυμώ να αποκτήσω παιδιά στο μέλλον και θέλω να έχουν μια καλή ζωή».

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την συνέντευξη…

To Top