ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: «Κάποιες φορές μετράει το πάθος, όχι η ποιότητα – Άργησα να… σκοράρω!»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA για το αυριανό (31/10) παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, σχολίασε το πρώτο του γκολ με τους “κίτρινους”, ενώ εστίασε στο στοιχείο που θα καθορίσει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Αρχικά, ο Σουηδός μπακ μίλησε για τις επιπτώσεις της προηγούμενης μεγάλης σε έκταση σκορ νίκης στην ομάδα του. Όπως είπε… “μετά από αυτό το αποτέλεσμα, είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια. Πετύχαμε πέντε γκολ, οπότε έχουμε ευχάριστη διάθεση! Θα ήταν καλύτερα, βεβαίως, να μην δεχόμασταν το ένα γκολ από τον αντίπαλο…”

Σχετικά με το γεγονός ότι ο Άρης έχει ως τώρα την καλύτερη αμυντική επίδοση στο πρωτάθλημα, τόνισε ότι… “η αλήθεια είναι ότι κάνουμε καλή ομαδική δουλειά στην άμυνα. Αυτή μας δίνει τις νίκες. Βοηθά η καλή άμυνα να έχουμε καλές επιδόσεις γενικώς στο πρωτάθλημα”.

Πηγαίνοντας η συζήτηση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, που ακολουθεί, και στο τι χρειάζεται ο Άρης για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, σχολίασε ότι… “είναι ντέρμπι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Σε τέτοια παιχνίδια, κάποιες φορές το πάθος είναι που μετράει, όχι η ποιότητα”.

Κι όσο για τον αντίπαλο, είπε: “Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που παλεύει σκληρά. Δεν ξέρω πόσο έχει αλλάξει με το νέο προπονητή. Θα την αναλύσουμε και θα διαπιστώσουμε, αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που είδαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος να παίζει. Γενικώς, πάντως, η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει δική της αγωνιστική ταυτότητα”.

Αναφορικά με το πρώτο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Άρη, από τότε που πήρε μεταγραφή στην ομάδα, τόνισε: “Είναι πολύ καλό που σκόραρα! Δεν περίμενα να αργήσω τόσο πολύ να σκοράρω. Δεν σούταρα τόσο πολύ σε προηγούμενα παιχνίδια. Τώρα τελευταία το κάνω πιο συχνά. Πάντως, πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, όχι να σκοράρω εγώ”.

Ερωτώμενος για την εξέλιξή του στον Άρη, τον αρχικό παραγκωνισμό, την επανάκαμψή του στην ομάδα, το γεγονός ότι πήρε θέση στην Εθνική Σουηδίας μετά από αυτό, όπως και ότι έφτασε τώρα ακόμη και να σκοράρει, απάντησε, κρατώντας χαμηλούς τόνους: “Δεν χρειάζεται να πω πολλά για την εξέλιξή μου. Οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, γνωρίζουν τι έχει γίνει…”

To Top