ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: «Μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε»

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έχει βιώσει τα δύο… άκρα στον Άρη. Από αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας, στον “πάγο” επί εποχής Ένινγκ και μετά πάλι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης στα χέρια του Άκη Μάντζιου. Μιλώντας στην πατρίδα του ο Σουηδός αποκάλυψε ότι έχει γνώση για το ενδιαφέρον των κίτρινων να τον ανανεώσουν.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Expressen ο Σούντγκρεν, εκ των κορυφαίων του Άρη τη φετινή σεζόν ειπε αρχικά πως “όταν ήρθα, πριν δύο χρόνια, η ομάδα πλήρωσε για μένα. Αυτό σημαίνει ότι επενδύουν σε μένα. Στην αρχή όλα ήταν τέλεια. Η υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο ήταν φανταστική. Ούτε που ονειρευόμουν κάτι τέτοιο” και πρόσθεσε: “Μετά όμως ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής αντικαταστάθηκαν. Ήταν οι δύο που με επέλεξαν και μετά την αλλαγή αυτή δεν είχα πολύ χρόνο συμμετοχής. Κάθισα στον πάγκο και ειλικρινά δεν κατάλαβα τον λόγο”.

Σχολίασε και τις αλλαγές προπονητών, λέγοντας πως “στην Ελλάδα είνα αρκετό για μία ομάδα να διώξει τον προπονητή αφού χάσει λίγα παιχνίδια. Πιστεύω φυσικά στον εαυτό μου αλλά δεν περίμενα αυτή την αλλαγή δεδομένων, όσο αισιόδοξος και να ήμουν”.

Ρωτήθηκε και για το μέλλον του στον Άρη και απάντησε: “Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και μου είπαν ότι υπάρχει κουβέντα για ανανέωση. Δεν διαβάζω τις εφημερίδες, γιατι δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη, αλλά μου είπαν ότι ο Άρης θέλει να ανανεώσουμε”.

To Top