ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν, Μπερτόγλιο και Τζέγκο οι πρώτοι για τις ανανεώσεις

Πολλά είναι τα συμβόλαια που λήγουν το φετινό καλοκαίρι στον Άρη. Ωστόσο προτεραιότητα φαίνεται να έχει δοθεί σε τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φακούντο Μπερτόγλιο και Τζίμι Τζέγκο.

Με τον Σουηδό και τον Αργεντίνο ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων, στην οποία οι άνθρωποι του Άρη τους ξεκαθάρισαν ότι θέλουν να τους διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας. Υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, καθώς οι δύο παίκτες ζητάνε μια μικρή αύξηση στις αποδοχές τους, ενώ το συμβόλαιο που φαίνεται να θέλουν είναι διάρκειας δύο ετών, κάτι που βρίσκει σύμφωνη και την ΠΑΕ.

Όσον αφορά τον Τζίμι Τζέγκο, δεν έχει γίνει ακόμη καμία συζήτηση μαζί του, αλλά το επόμενο διάστημα αναμένεται αυτό να συμβεί, καθώς έχουν πολύ καλή άποψη για την αξία του, τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Άκης Μάντζιος.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη διοίκηση του Άρη, πιθανολογείται μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να συνεχίσουν να φοράνε τα κιτρινόμαυρα.

To Top