ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σούντγκρεν: “Ξέρω για τον Άρη, κολακευτικό το ενδιαφέρον του, αλλά ακόμη ανήκω στην ΑΙΚ”!

Ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του Άρη δήλωσε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν με δηλώσεις που έκανε μετά το φιλικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης με την Σούντσβαλ, στο οποίο σκόραρε για την ομάδα του!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σούντγκρεν είναι ο βασικό στόχος για την δεξιά πλευρά της άμυνας του Άρη. Ο Σουηδός ανήκει στην πρωταθλήτρια ΑΙΚ Στοκχόλμης και πριν από λίγο έπαιξε σε φιλικό κόντρα στην Σούντσβαλ, πετυχαίνοντας μάλιστα το μοναδικό γκολ της ομάδας του στο τελικό 1-1.

Μετά τον αγώνα έκανε δηλώσεις για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Άρη και τόνισε: “Προφανώς και είναι ιδιαίτερα κολακευτικό αυτό το ενδιαφέρον! Έχω ακούσει και εγώ (ότι υπάρχουν συζητήσεις), αλλά τα κλασικά… Οι μάνατζερ μιλούν τώρα. Εγώ ανήκω στην ΑΙΚ Στοκχόλμης”.

Ρωτήθηκε ποιες είναι οι φιλοδοξίες του και απάντησε: “Πάντα θέλεις να παίζεις στο πιο υψηλό επίπεδο. Αυτό είναι. Αν τελικά ευσταθούν οι φήμες, που δεν είναι ακόμα 100%, τότε θα είναι τρελό να φύγω από την ομάδα που θα παίξει (στα προκριματικά του…) Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά την ίδια στιγμή θα έχω ολοκληρώσει την παρουσία μου με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας ότι μπορούσα στους φιλάθλους”.

Για το γκολ που πέτυχε, που ενδεχομένως να είναι το τελευταίο του με την φανέλα της ΑΙΚ υπογράμμισε: “Δουλειά μου είναι να σκοράρω με σουτ. Ένιωσα καλά. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει η υπόθεση, αλλά θα είναι ένα υπέροχο τέλος”.

 

 

To Top