Σούντγκρεν: «Οι παίκτες του Αστέρα φώναζαν ο ένας στον άλλον – Το τούνελ του γηπέδου μύριζε ούρα»

Η Μακάμπι Χάιφα επιστρέφει στο Champions League μετά από δώδεκα χρόνια, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να συμβάλει τα μέγιστα, σκοράροντας στο 2-2 με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο πρώην αμυντικός του Άρη έκανε δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα στο ματς του Βελιγραδίου, στο γκολ του, στις… φωνές ανάμεσα στους παίκτες των Σέρβων αλλά και το τούνελ για τα αποδυτήρια που ήταν σκοτεινό και μύρισε ούρα!

Αναλυτικά:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό, δεχτήκαμε γρήγορα δύο γκολ. Στο τέρμα που σημείωσα, η μπάλα ήρθε σε μένα και ήξερα πως υπάρχει λίγος χρόνος για την ανάπαυλα, οπότε σούταρα από μακριά, κάτι που δεν συνηθίζω. Ο τερματοφύλακας έκανε λάθος και ήξερα πως έδωσα στην ομάδα μου νέο κίνητρο.

Ένιωσα ότι οι παίκτες του Αστέρα δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Φώναζαν ο ένας στον άλλο στη φυσούνα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν τρελή, 55.000 οπαδοί χοροπηδούσαν και τραγουδούσαν. Το τούνελ για τα αποδυτήρια είναι 60 μέτρα, σκοτεινό και μυρίζει ούρα. Αρρωστημένη εμπειρία…

Είχαμε μια τρομερή υποδοχή από τους οπαδούς στο αεροδρόμιο. Κανένας μας δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι πετύχαμε. Εγώ εκπλήρωσα ένα όνειρο που είχα από μικρός. Ήταν διασκεδαστικό για μένα να βλέπω την κλήρωση του Champions League και τώρα αποτελώ μέρος του. Ελπίζω να πετύχουμε τους πιο δυνατούς αντιπάλους».

To Top