ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: Το έντονο ενδιαφέρον του Άρη και η βεβαιότητα πως είναι ο κατάλληλος…

Στον Άρη η απόκτηση του Ντάνιελ Σούντκγρεν αποτελεί προτεραιότητα, όπως είχε αναφέρει πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σάββας Παντελίδης και επιβεβαιώνεται και από την Σουηδία τις τελευταίες ώρες…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως αναφέραμε και χθες, υπήρξε ταξίδι-εξπρές του τεχνικού διευθυντή του Άρη, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στην Σουηδία προκειμένου να συζητήσει από κοντά με τους ιθύνοντες της ΑΙΚ Στοκχόλμης για τον 28χρονο μπακ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Ο Άρης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον σουηδικό σύλλογο όσο και τον παίκτη, καθώς υπάρχει η βεβαιότητα πως πρόκειται για τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα στο δεξί άκρο της επίθεσης, εκεί όπου αναζητήθηκε ενίσχυση τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν υπήρξε εν τέλει.

Ο Σουηδός φουλ-μπακ όπως αγωνίζεται πλέον στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, ξεκίνησε… φουριόζος το πρωτάθλημα, καθώς έχει καταγράψει ήδη τρία 90λεπτα σε ισάριθμους αγώνες.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στη θέση του στο σουηδικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι “κιτρινόμαυροι”.

Για παράδειγμα, πέρσι, είχε μία γεμάτη σεζόν στην Σουηδία με 25 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, πέντε ασίστ και ένα γκολ.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο μπακ, που αγωνίζεται με άνεση σε όλη την πλευρά και μπορεί και να… σκοράρει!Στην μέχρι στιγμής καριέρα του έχει αγωνιστεί σε όλη την πλευρά, είτε ως δεξί μπακ, είτε χαφ, είτε ακόμα και εξτρέμ.

Στη φυσική του θέση, στην άμυνα, έχει παίξει συνολικά 93 φορές, με 7 γκολ και 11 ασίστ! Ως χαφ, 72 φορές με 8 γκολ και 9 ασίστ, ενώ λίγες φορές έπαιξε ως εξτρέμ, για την ακρίβεια 8.

Όσον αφορά το σκοράρισμα, συνολικά στην καριέρα του έχε πετύχει 19 γκολ. Σε 13 ματς που σκόραρε η ομάδα του πήρε τη νίκη. Συνολικά έχει πετύχει 10 γκολ με πέναλτι!

To Top