ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούντγκρεν: “Χαίρομαι που παίζω συνέχεια, είναι δύσκολη η αλλαγή από φουλ μπακ σε δεξί μπακ…”

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, μετά την αναμέτρηση του Άρη με τον Πανιώνιο, μιλώντας για την παρουσία του στους “κιτρινόμαυρους”, την ελληνική λίγκα, αλλά και τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, “svenskafans.com”, ο Σουηδός μπακ δοκιμάζει για πρώτη φορά στην καριέρα του να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του, σε μία ομάδα που υπάρχει και συμπατριώτης του, ο Ντάνιελ Λάρσον.

“Είναι εξαιρετικά εδώ, χωρίς αμφισβήτηση. Είναι και πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με πιο ποιοτικές ομάδες απ΄ότι στην Σουηδία”, τόνισε αρχικά ο αμυντικός του Άρη, για να συνεχίσει:

“Απολαμβάνω την πόλη και την δουλειά μου. Πήρα την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το επίπεδο και χαίρομαι που μέχρι στιγμής αγωνίζομαι συνέχεια”.

Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή, αλλά και το γεγονός πως συνεχίζει να αγωνίζεται ως βασικός, είπε: “Είναι σημαντικό να δείχνεις σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα. Σήμερα (την Κυριακή το βράδυ) έγινα αλλαγή για πρώτη φορά και δεν είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Αλλά έπρεπε να επιτεθούμε πιο πολύ στο ματς, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έγινε αυτό”.

Τέλος, ρωτήθηκε και για το γεγονός πως πλέον αγωνίζεται ως καθαρό δεξί μπακ, ενώ στην ΑΙΚ ήταν φουλ-μπακ:Είναι τεράστια η διαφορά. Ίσως δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να τα εξηγήσω όλα ώρα. Στην ΑΙΚ παίζαμε με πεντάδα στην άμυνα κι εδώ με τέσσερις. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να προσαρμοστεί εύκολα σε αυτή την αλλαγή. Έγινε αλλαγή θέσης μου στο γήπεδο, αλλά νομίζω πως το έχω χειριστεί μέχρι στιγμής αρκετά καλά”.

To Top