Σούπερ Λίγκα: Το ντέρμπι… ουραγών και η αναμέτρηση στο Περιστέρι

Μόλις δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το πρώτο ματς της ημέρας είναι προγραμματισμένο στις 17:15 και πρόκειται για το… ντέρμπι μεταξύ των ουραγών, η αφού η Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η Λαμία μπορεί να ξεφύγει πέντε βαθμούς ή να βρεθεί πάλι πίσω από την ΑΕΛ. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερος και για τον προπονητής της Λαμίας, Μιχάλη Γρηγορίου, που αντιμετωπίζει την προηγούμενη ομάδα του, και έχει οδηγήσει τη νέα σε αγωνιστική ανάκαμψη.

Παίζουν το παιχνίδι του δεύτερου γύρου, χωρίς να έχει γίνει αυτό του πρώτου, που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στις αρχές Νοέμβρη.

Η Λαμία δεν έχει χάσει στα έξι τελευταία τους για τη Super League, αφού η ΑΕΛ είχε νικήσει το πρώτο παιχνίδι, τον Δεκέμβρη του 2017, μέσα στη Λαμία, με δύο γκολ του Μίλος Ντέλετιτς, που τώρα παίζει στη Λαμία.

Το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στο Περιστέρι.

Με τις ελπίδες του για την έκτη θέση να είναι περιορισμένες, αφού απέχει οκτώ βαθμούς, ο Ατρόμητος θέλει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, επαναλαμβάνοντας το σπουδαίο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Για να το κάνει, όμως, αυτό θα πρέπει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα του βάλει γκολ μέσα στο 2021! Ο Ατρόμητος νίκησε το Νοέμβριο στο «Σπύρος Λούης», γκολ λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Ήταν το πρώτο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τη φανέλα του Ατρομήτου, και η πρώτη ήττα του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Τα έξι τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουν νικητή και ο χαμένος δεν σκοράρει. Τέσσερις νίκες έχει ο Παναθηναϊκός και δύο ο Ατρόμητος.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Η επόμενη (22η) αγωνιστική

To Top