«Σούπερ» το G/G των Μαδριλένων

Μετά τα λαμπερά Σούπερ Καπ των μεγάλων πρωταθλημάτων ήρθε η ώρα για το ευρωπαϊκό, το οποίο φέτος είναι ισπανική και συγκεκριμένα μαδριλένικη υπόθεση. Το υπόλοιπο πρόγραμμα στο στοίχημα ΟΠΑΠ περιλαμβάνει ως επί το πλείστον εμβόλιμες αγωνιστικές σε Κίνα, Ιαπωνία και Νότια Κορέα.

Ρεάλ – Ατλέτικο

Η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ Ρεάλ αντιμετωπίζει την Ατλέτικο που «σήκωσε» το Γιουρόπα Λιγκ πέρσι, σε ουδέτερο γήπεδο στο Ταλίν της Εσθονίας. Γυρίζουν σελίδα οι τυπικά γηπεδούχοι, μετά τη φυγή των Ζιντάν, Ρονάλντο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Λοπετέγι. Οι Ίσκο, Μπέιλ καλούνται να πάρουν περισσότερες πρωτοβουλίες φέτος, καθώς ακόμα δεν έχει γίνει κάποια «ηχηρή» μεταγραφή (πλην του τερματοφύλακα Κουρτουά). Η Ατλέτικο πήρε ποιοτικούς παίκτες όπως οι Λεμάρ, Κάλινιτς, Ζέλσον Μάρτινς, θέλει να πρωταγωνιστήσει. Στα φιλικά αμφότερες έδειξαν ευάλωτες αμυντικά, θα επιλέξουμε το G/G, στο ικανοποιητικό 1.80.

Καβασάκι – Τόσου

Από το πρωτάθλημα Ιαπωνίας η δεύτερη αποψινή μας επιλογή. Η 3η στην κατάταξη Καβασάκι κάνει σημαντική προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο Χιροσίμα (στο -9 με ματς λιγότερο). Προέρχεται από καλές εμφανίσεις και 6 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Κλασική ομάδα έδρας η Τόσου, μάχεται για την παραμονή, αλλά μακριά από το κοινό της έχει να κερδίσει από τις 10 Μαρτίου (0-2-5 έκτοτε). Υπάρχει σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχος, η απόδοση του άσου κυμαίνεται σχετικά χαμηλά, μπορούμε να την ανεβάσουμε αν τον συνδυάσουμε με το over 1.5.

Η ομάδα του foxbet.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

To Top