ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ «Φέτφα»! Δημιούργησε δύο γκολ, ζάλισε ξανά τους αντιπάλους

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πιστοποίησε και χθες την εκπληκτική αγωνιστική του κατάσταση! Δημιούργησε τα δύο γκολ του Άρη -το ένα κακώς δεν μέτρησε-  και ζάλισε την αντίπαλη άμυνα με τις ενέργειές του, ενώ θα μπορούσε να είχε χρηστεί και ο ίδιος σκόρερ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ήταν εκείνος που έφτιαξε το πρώτο γκολ του Άρη στο 17’! Από τα δεξιά πέρασε την μπάλα ανάμεσα από δύο αμυνόμενους της Ξάνθης στον Λάρσον ο οποίος με τη σειρά του μέσα στην περιοχή τη γύρισε στον Ιντέγε για το 0-1.

Ο «Φέτφα» αποτελούσε διαρκώς απειλή για τους γηπεδούχους, είτε δημιουργώντας ρήγματα, είτε κάνοντας τελικές προσπάθειες, ενώ για λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Συγκεκριμένα στο 9’ σούταρε από το ύψος του πέναλτι προς το τέρμα με τον Καρασαλίδη να του μπλοκάρει το σουτ, ενώ στο 66’ έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και με το δεξί πόδι στον αέρα δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπέντο που έδιωξε σε κόρνερ.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Φετφατζίδης έφτασε μία… ανάσα από το γκολ. Παίζοντας το 1-2 με τον Ματίγια έπιασε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Μπέντο με τα ακροδάχτυλα, έδιωξε σε κόρνερ!

Και στο 89’ με μια εκπληκτική ενέργεια λίγο κάτω από το κέντρο και ξεκινώντας από τη δεξιά γραμμή επίθεσης του Άρη πέρασε την αντίπαλη άμυνα, σέρβιρε στον Μαντσίνι για το 2-0, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο συνέβαλλε και αμυντικά όταν σε μια επικίνδυνη φάση της Ξάνθης, βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή και απομάκρυνε την μπάλα με κεφαλιά…

To Top