Σούπερ Φιορεντίνα με… καυτό Βλάχοβιτς (videos)

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς πήρε από το χέρι τη Φιορεντίνα και με χατ-τρικ την οδήγησε στο 3-0 επί της Σπέτσια, με την Τζένοα να μένει στο 0-0 με τη Βενέτσια. «Γκέλα» και για τη Σασουόλο.

Ο Σέρβος φορ των Βιόλα έφτασε τα 23 γκολ μέσα στο 2021, ισοφαρίζοντας την επίδοση των σπουδαίων Λούκα Τόνι και Γκάμπριελ Μπατιστούτα. Ο Βλάχοβιτς άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στο 45ο λεπτό με πέναλτι, για να πετύχει ντοπιέτα στο 62o λεπτό και να καθαρίσει το ματς. Δώδεκα λεπτά αργότερα χτύπησε ξανά, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και μετατρέποντας σε… πάρτι το ματς με την Σπέτσια, η οποία συνεχίζει να παρουσιάζει κακό πρόσωπο και να παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.

Παρότι έφτιαξε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, η Τζένοα δεν κατάφερε να λυγίσει την «ηρωική» Βενέτσια, που είχε τις δικές της στιγμές για να αλώσει τη Γένοβα και το τελικό 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Με το «διπλό» από την έδρα της Σασουόλο έφυγε η Έμπολι, με ανατροπή στο τέλος. Ο Τονέλι έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 43’, πριν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν με πέναλτι του Πιναμόντι στο 83’. Ο Ζουρκόφσκι στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε… τούμπα το σκορ και χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

To Top