Σο: “Ο Ρονάλντο έχει βελτιώσει τη νοοτροπία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”

Ο Λουκ Σο παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC, όπου αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αλλαγή που εκείνος έφερε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο αγωνιστικό αλλά και στο ψυχολογικό σκέλος.

Ο Λουκ Σο μίλησε στο ραδιόφωνο του “BBC” για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει συνεισφέρει μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και στην αλλαγή της νοοτροπίας που έφερε στα αποδυτήρια.

Παράλληλα ο Άγγλος διεθνής ακραίος αμυντικός αναγνώρισε τους λόγους που ο Ρονάλντο παραμένει στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια, λόγω της νοοτροπίας του αλλά και του επαγγελματισμού που δείχνει και εξακολουθεί να δείχνει.

Ο Σο δήλωσε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: “Ξέρετε ότι είναι αστέρας, όλα όσα έκανε εδώ και τόσα χρόνια, είναι απλά απίστευτο να είσαι στα ίδια αποδυτήρια μαζί του. Βλέπεις τον τρόπο που συμπεριφέρεται, πόσο επαγγελματίας είναι. Πραγματικά είναι ολοφάνερο γιατί είναι στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια”.

“Η νοοτροπία (του να νικάει) του δεν παραβλέπεται από κανέναν. Πιστεύω ότι πραγματικά το έχει βελτιώσει αυτό μέσα αλλά και γύρω στα αποδυτήρια”.

To Top