ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπάσιτς: «Όνειρο ζωής ο Άρης, ανατριχιάζω με τον λαό! Με πίστεψε ο Μπάγεβιτς, αλλά ήμουν άτυχος”!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Στέφανος Σπάσιτς, ο οποίος δηλώνει πιστός και φανατικός φίλος των κιτρινόμαυρων, μίλησε με αφορμή το φιλικό με την Τρίγλια, στην οποία αγωνίζεται.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Ο κ. Μπάγιεβιτς με είχε διαλέξει για την πρώτη ομάδα, έκανα συνέχει προπονήσεις, ήμουν έτοιμος να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μου. Η ατυχία ήταν ο τραυματισμός μου είχα σπάσει το μικρό δάχτυλο στο δεξί μου πόδι, μετά όταν επανήλθα ο κ. Μπάγιεβιτς είχε φύγει.

Όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές έτσι και εγώ όνειρο μας είναι να παίξουμε στην ομάδα που υποστηρίζουμε και φορέσουμε την φανέλα. Τώρα στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις τύχη δεν προχωράς.

Για το πως έγινε Αρειανός είπε:

Από την στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα με κάνανε Αρειανό. Όταν πρωτοήρθα στην Ελλάδα έμενα Χαλκιδική και εκεί γνώρισα παρέες, μου λέγανε για τον Άρη και όταν πήγα στο γήπεδο πρώτη φορά κατάλαβα την ομάδα που θέλω να υποστηρίζω. Το παιχνίδι ήταν Άρης – Πανιώνιος εντός έδρας με Μπασίρ, Ίλια Ίβιτς κλπ και ήμουν μάλιστα στην θύρα 3. Εκεί κατάλαβα ότι η ομάδα μου ταιριάζει και ήθελα από τότε να φορέσω την φανέλα.

Για το πως ένιωσε που έπαιξε με τον Άρη στο φιλικό Τρίγια-Άρης είπε:

Η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Όταν ήσουν σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης το να παίζεις μαζί του αντίπαλος είναι λίγο κάπως… αλλά από την άλλη χάρηκα γιατί έπαιξα με μία ομάδα που φέτος ανέβηκε στην Α εθνική γιατί εκεί είναι η φυσική της θέση και ελπίζω να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να αναγεννηθεί από τις στάχτες της τα τελευταία 4 χρόνια. Νομίζω ότι αυτό που έχει περάσει ο Άρης τα τελευταία χρόνια τον έχει κάνει πολύ πιο δυνατό.

Για το αν θα μείνει στην Τρίγλια είπε:

Θα κάνω μία κουβέντα από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλες εξωγηπεδικές δουλειές που έχω στην Χαλκιδική.

Για το πως θα ήθελε να δει τον Άρη του χρόνου είπε:

Ξεκάθαρα το πρωτάθλημα και μία πολύ καλή διάκριση στην Ευρώπη. Θέλω να δω το Χαριλάου γεμάτο με κόσμο και να κουνιέται το σεντόνι και να ακούγεται ο ύμνος του Champions League. Έχω ανατριχιάσει μόνο που το λέω.

Για τον Στράτο Ευγενίου είπε:

Έχουμε εδώ τον πρόεδρο μας ο οποίος έχει πραγματικά το κιτρινόμαυρο μικρόβιο. Λείπουν τέτοιοι πρόεδροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως αυτός από την Α εθνική μέχρι την Γ ερασιτεχνική. Ο άνθρωπος ήταν δίπλα μας όλη την χρονιά, δεν μας έλειψε τίποτα, η οργάνωση ήταν τέλεια και απ’ότι διάβασα χθες θα ασχοληθεί ξανά με την Άρη και θα είναι ξανά ο παράγοντας που θα βοηθήσει τον Άρη για ένα καλύτερο μέλλον.

Για τους Αρειανούς είπε:

Ο κάθε Αρειανός έχει πληγωθεί πάρα πολύ. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα έχω ζήσει υποβιβασμούς του Άρη, έχουν πληγωθεί αλλά δεν το βάζουν κάτω και στην Γ Εθνική που ήταν ο Άρης ο κόσμος τον στήριζε και τώρα στην Α εθνική πρέπει να δείξουν τι εστί Άρης.

Για αυτά που θυμάται από τον Άρη είπε:

Κάποιες φορές όταν κοιμάμαι ακόμα και σήμερα βλέπω όνειρο ότι παίζω στον Άρη και δεν το λέω για να ακουστεί κάπως. Το 2008 στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο Χαριλάου με 10.000 κόσμο έχω μπει μέσα και τα πόδια μου μούδιαζαν, δεν μπορούσα να τρέξω από την αδρεναλίνη που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Το σκέφτομαι ακόμα μετά από 10 χρόνια και ανατριχιάζω όπως ανατρίχιαζα και τότε.

Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει καριέρα στα 30. Πραγματικά αν μου δοθεί η ευκαιρία ακόμα και τώρα και μου πουν Στέφανε έχεις την ευκαιρία να παίξεις στον Άρη και να έχεις στο στήθος τον θεό θα την κυνηγήσω όσο τίποτα άλλο και ας είμαι 31 χρονών.

Ο Άρης μας να είναι εκεί που πρέπει. 

To Top