ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπαθάρας: «Θέλω να αποτυπώνω στα σκίτσα μου το DNA του Άρη»

Ο άνθρωπος που με τα σκίτσα του φέρνει στις μνήμες του κόσμου μεγάλες στιγμές, Γιάννης Σπαθάρας, μίλησε για τον Άρη και τα όσα αισθάνεται γι αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press»:

Αρχικά για την ζωγραφική και το πόσο την ακολουθεί επαγγελματικά:

Κάνω την ζωγραφική ως χόμπι, ως εργασία είμαι ιδιωτικός υπάλληλος στην αρωγή. Zωγραφίζω τα πάντα, επειδή είμαι όμως Αρειανός ζωγραφίζω κάποια σκίτσα για τον κόσμο, να θυμίζω το DNA του συλλόγου. Χαίρομαι που βλέπω ότι υπάρχει ανταπόκριση, ότι αρέσουν τα σκίτσα.

Για το σκίτσο του με το διπλό στην Μαδρίτη:

Είναι στιγμές που έχουν χαραχθεί στο μυαλό μας, είναι η ιστορία, είναι το ένδοξο, το χρυσό παρελθόν. Ήθελα να αποτυπώσω την στιγμή, με τους πρωταγωνιστές, με τον κόσμο. Πρέπει αυτά να τα θυμίζουμε και στα παιδιά τα οποία δεν έχουν ζήσει τις μεγάλες στιγμές, αλλά με λίγη υπομονή θα τις δούνε.

Για το ότι ο Χαβίτο ανέβασε το σκίτσο του στα social media και τον ευχαρίστησε:

Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση, να βλέπεις τους πρωταγωνιστές να ανεβάζουν τις φωτογραφίες. Ο Μάρκο Αουρέλιο μου ζήτησε να του κάνω σκίτσο, όπως και o Bέλεθ άλλοι παίκτες.

Για το αν έχει γίνει κάποια επαφή με την ΠΑΕ Άρης:

Θα το ήθελα πολύ, έχω κάνει μία επαφή με την ΠΑΕ. Έχω στείλει κάποια σκίτσα μου με mail. Είχα πάρα πολλά μηνύματα, μου ζητάνε και μου λένε ιδέες. Έχει καιρό που μιλήσαμε, μου ζήτησαν να τους κάνω μία προσφορά, υπάρχει καλή διάθεση.

Για το πόσο σκίτσα έχει κάνει:

Είναι γύρο στα 15, αλλά είναι αρκετά μεγάλα. Είναι ολόκληρο έργο το οποίο μπορεί να γίνει σαν πίνακας. Ξεχωρίζω τα μπασκετικά σκίτσα, αυτό για παράδειγμα που έκανα με τον Μάριο Μπόνι για την κατάκτηση του κυπέλλου, όταν ο Άρης απέδειξε το μέγεθος του.

Για το πως έγινε Άρης:

Έγινα Άρης από μικρός, από την παρέα που ήμασταν. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές, ζήσαμε την Αυτοκρατορία, το κύπελλο των απλήρωτων, τις μεγάλες στιγμές του ποδοσφαιρικού Άρη στην Ευρώπη. Αυτή η ομάδα σου δίνει συνέχεια αφορμές να συνεχίζεις.

To Top