Σπανούλης: «Πρέπει να έχουμε την υπερηφάνεια του Έλληνα»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη αμέσως μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας επί ολλανδικού εδάφους.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr :

«Προσπαθήσαμε να δείξουμε πράγματα που αφορούσαν τη δική μας ομάδα στη χθεσινή προπόνηση, σήμερα είδαμε την Ολλανδία, η οποία είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με την Τσεχία. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο οποίο ερχόμαστε με διαφορετική σύνθεση σε σχέση με το προηγούμενο.

Ήταν στην αρχή δύσκολο το ότι καλούμαι να προπονήσω σε μικρό χρονικό διάστημα δύο διαφορετικές ομάδες, όμως δεν θα σταθώ στις δυσκολίες. Θα σταθώ στην όρεξη και την υπερηφάνεια που νιώθουμε όλοι μας που ερχόμαστε εδώ να βρεθούμε στο πλάι της Εθνικής μας ομάδας.

Εμείς θέλουμε να έχουμε αισιοδοξία, θέλουμε να έχουμε την υπερηφάνεια του Έλληνα και έτσι να συνεχίσουμε την πορεία μας. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Η ελληνική ομάδα πρέπει να βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι και να έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Η Τσεχία πριν δύο χρόνια είχε δύο παίκτες Ευρωλίγκας και την νικήσαμε δύσκολα, είναι μια εξαιρετική ομάδα και πλέον όλες οι ομάδες στην Ευρώπη είναι πολύ καλές. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μάτς και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

 

To Top