Σπανός: «Αν δεν θέλει κανείς τον Ιωνικό, να μας το πουν…» (video)

Στην επίθεση πέρασε ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, μετά την ήττα από την Ξάνθη. Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα την Κυριακή 9/5 από την Ξάνθη και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Νίκαιας Δημήτρης Σπανός, έκανε λόγο για «παράξενη κατάσταση» και επιτέθηκε στα media για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί από τα επεισόδια των οπαδών του Ιωνικού στα Χανιά. Επεισόδια που αποτέλεσαν την αιτία να δηλώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ότι θα εισηγηθεί την αναστολή της Super League 2.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Εγώ νομίζω δεν ήταν ντέρμπι, όπως εξελίχθηκε. Υπήρχε μία ομάδα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι προπονητής ή ν’ αλλάξω δουλειά. Εσείς δεν είδατε κάτι; Γιατί εγώ είδα. Είδα ένα πέναλτι, είδα παράξενη κατάσταση. Αν δεν μας θέλει κανείς, να μας το πουν. Εδώ και τρεις μέρες το μόνο που κάνετε τα κανάλια, και τα κρατικά και όλοι, είναι ν’ ασχολείστε με το τι κάνει ο Ιωνικός. Ο Ιωνικός έκανε καλή προσπάθεια, όλοι τη λοιδόρησαν. Αν το ποδόσφαιρο θέλει τους τύπους που δεν πληρώνουν δραχμή, συμβόλαια, μισθούς, συγχαρητήρια, ας τους έχει».

To Top