ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: “Δεν έχω κάποιο παράπονο από εσάς…”

Όπως ήταν απολύτως λογικό, η χθεσινή μέρα, βρήκε τους παίκτες του Άρη να προπονούνται στο Νέο Ρύσιο, καθώς παρότι το επόμενο ματς είναι την ερχόμενη Δευτέρα, οι δύο σερί ισοπαλίες σε διάστημα τεσσάρων ημερών έχουν δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» δικαιολογημένα και είναι εξοργισμένοι από τη διαιτησία, ωστόσο, όταν η μπάλα δεν καταλήγει στα δίχτυα, τότε είναι εμφανές ότι υπάρχει πρόβλημα και κάτι πρέπει να αλλάξει.Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Έτσι λοιπόν, άπαντες βρέθηκαν χθες στο Νέο Ρύσιο, για προπόνηση, προκειμένου να διορθωθούν άμεσα τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό σκέλος, ενόψει Εργοτέλη. Στο περιθώριο της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός, μίλησε στους ποδοσφαιριστές, σαφέστατα πιο ήρεμος, απ΄ότι λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Καλλιθέα, όπου οι σφυγμοί ήταν ιδιαίτερα ψηλοί, λόγω της αλλοίωσης του αποτελέσματος, από διαιτητή και επόπτη.

«Δεν έχω κάποιο παράπονο από εσάς. Αυτό που μας έλειπε ήταν το γκολ, γιατί δημιουργήσατε πολλές ευκαιρίες. Από αυτό το ματς, κρατάμε την εμφάνιση και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή. Να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στο θέμα του γκολ, για να μην έχουμε προβλήματα στην πορεία. Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την κατάσταση και οφείλουμε να το κάνουμε άμεσα».

To Top