Σπανός: “Δεν ξεκινά το πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο”

O μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, παραχώρησε συνέντευξη στη “Real News” και αναφέρθηκε στο θέμα με τις άστεγες τηλεοπτικά ομάδες και το… μπλοκάρισμα στην σέντρα του επόμενου πρωταθλήματος, αν δεν υπάρξει λύση για όλες τις ΠΑΕ. Τι ανέφερε για το “σπάσιμο” της κεντρικής διαχείρισης.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

“Είναι δεδομένο αυτό και δεν πρόκειται για εκβιασμό ή απειλή. Τίθεται θέμα βιωσιμότητας των ΠΑΕ και δεν μπορούμε να μιλάμε για μια λίγκα με υγιή ανταγωνισμό και επτά ομάδες να μην έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Διότι εκτός ότι κινδυνεύουν να πτωχεύσουν, διακυβεύεται το “επί ίσιοις όροις” που όλοι μας θέλουμε και επιζητούμε.

Το μεγαλύτερο έγκλημα ήταν η διάσπαση της κεντρικής διαχείρισης. Πρωτοστάτησαν οι μεγάλες ομάδες για να γίνει αυτό από την πίεση να υπάρξουν έσοδα ενόψει της αδειοδότητσης. Αν δεν υπάρξει κεντρική διαχείριση τα επόμενα χρόνια, το προϊον θα συνεχίσει να απαξιώνεται.

Εμείς από την πλευρά μας είμαστε θετικοί στο πλάνο του υπουργού, όμως δεν μπορούμε και να δεχτούμε τη βίαιη προσαρμογή σε αυτό. Φυσικά, ο διάλογος συνεχίζεται και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά. Όταν το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι το 70% του μπάτζετ μια ομάδας, θα πρέπει αυτό να καλυφθεί από άλλους πόρους. Δεν μπορούν να συμμετέχουν οι ομάδες στο κουπόνι του στοιχήματος χωρίς να λαμβάνουν τίποτα, ενώ λαμβάνουν οι άλλες πλευρές”, ανέφερε ο Γιώργος Σπανός.

To Top