ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: «Θα είναι ωραίο να βρεθώ στο Χαριλάου σε ματς Super League με τον Ιωνικό»

Ο προπονητής που ανέβασε τον Ιωνικό στην Super League, αλλά και πρώην κόουτς του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μίλησε για την ομάδα του αλλά και τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Ήταν ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών, 4,5 μήνες με Τετάρτες-Κυριακές αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Νομίζω ότι ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα με εξαίρεση τρία παιχνίδια στα πλέι-οφ που είχαμε τις ελλείψεις μας. Ξέραμε ότι θα βγάλουμε αυτό το μέταλλο που έχει ο Ιωνικός. Νομίζω ήταν μία απόλυτα δίκαιη άνοδος, και στην κανονική περίοδο είχαμε μία διαφορά και στα πλέι-οφ βρήκαμε τον βηματισμό μας στο τέλος όταν χρειάστηκε.

Για τα πλέι-οφ:

Εμένα δεν μου αρέσουν τα πλέι-οφ, θα ήθελα ένα πρωτάθλημα που θα έχει 16 με 18 ομάδες όπως γινόταν παλιά. Αυτή είναι μία κατάσταση παράξενη, που μπορείς να μπεις πρώτος και να καταλήξεις τρίτος. Το να παίζεις 4 και 5 φορές με έναν αντίπαλο χάνει και το ενδιαφέρον.

Για την χαρά της ανόδου:

Το περιμέναμε πως και πως, το χάσαμε από τα χέρια μας, το ξαναβρήκαμε και τώρα πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Για το κλειδί της επιτυχίας:

Ένας σημαντικός λόγος που πέτυχε η ομάδα είναι ότι είχαμε στήριξη από την διοίκηση, είναι μία διοίκηση που μας στήριξε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, που πλήρωσε μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Έχουμε ανθρώπους με μπέσα και λόγο.

Για το αν θα είναι στην Α’ Εθνική με τον Ιωνικό:

Ελπίζουμε πως θα γίνει, περιμένω και εγώ να έρθω στην Α’ Εθνική στο Χαριλάου, θα είναι κάτι πολύ ωραίο.

Για τον Άρη:

Θα μου άρεσε ο Άρης να ήταν δεύτερος, έκανε μία ξεχωριστή χρονιά, μία ξεχωριστή πορεία. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι, έχει γίνει ο Άρης που όλοι ξέρουμε. Η ομάδα έχει πείσει τον κόσμο, παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει οργανωθεί σε όλους τους τομείς. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να ανεβαίνει ένα-ένα τα σκαλοπάτια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Για τις καταγγελίες του Εργοτέλη:

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί ο πρόεδρος του ερασιτέχνη που το είπε. Όταν μπορούν να μπουν 50 άτομα στο γήπεδο και υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλά ήθελε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη να φύγει από εκεί που βρίσκεται, να κάνει βόλτες; Να μας πει ποιος τον κράτησε όμηρο. Όσοι έχουν έρθει εδώ έχουν έρθει κανονικά και έχουν φύγει κανονικά.

Γιατί ντρέπονται να πουν ότι έχασαν από μία ομάδα η οποία είναι καλύτερη. Ακούω για την κόκκινη, δεν ακούω τίποτα για το πέναλτι στο 42ο λεπτό. Πρέπει πρώτα να αναδείξουμε την αγωνιστική πορεία του Ιωνικού και όχι κάτι που δεν είναι πραγματικότητα. Στο τέλος της ημέρας, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιωνικός πέτυχε και οι άλλοι απέτυχαν.

To Top