ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: “Ιδανικός αρχηγός ο Δεληζήσης! Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι κομμάτι της Αρειανής οικογένειας”

Ο πρώην προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός μίλησε για το γάμο του Δεληζήση, όπου ήταν καλεσμένος, τον ίδιο μέσα στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια, καθώς και για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8

Για το γάμο του Δεληζήση:

«Νομίζω ο Γιώργος έφτασε σε μια ηλικία που είναι έτοιμος για ένα γάμο. Μπράβο του που πήρε το κορίτσι, εύχομαι βίον ανθόσπαρτον».

Για το γεγονός ότι στο γάμο οι φίλοι του Άρη αγκάλιαζαν και τον ίδιο:

«Καταρχάς είναι τιμή για μένα, το έχω πει χίλιες φορές και το λέω ξανά. Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι κομμάτι της Αρειανής οικογένειας».

Για τον Δεληζήση:

«Τον πίστεψα και τον πιστεύω. Έχει πολλά ακόμη να δώσει. Το έχει δείξει σε όλη την Ελλάδα ότι είναι αρχηγός. Είναι πολύ καλό παιδί κι έξω από το γήπεδο. Έχει αρχηγικές τάσεις, αρχηγικές ικανότητες, κρατάει καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είναι ο ιδανικός αρχηγός.

Με αρκετούς ξένους στα αποδυτήρια του Άρη, οι Έλληνες πρέπει να μεταδώσουν τον παλμό της ομάδας σε αυτούς τους παίκτες. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Άρη, αλλά για κάθε ομάδα. Εγώ δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με τόσους ξένους παίκτες αλλά σημαντικό ρόλο παίζουν οι ικανότητες. Αν ο ξένος είναι καλύτερος από έναν Έλληνα τότε είναι δικαίωμα και υποχρέωση της κάθε ομάδας να πάρει τον ξένο. Ο Άρης χρειάζεται παίκτες που θα βοηθάνε και εξωαγωνιστικά»

Για το τι ευχήθηκε στον Δεληζήση:

«Του είπα να είναι πάντα ευτυχισμένος. Να κάνει τα παιδιά του, να περάσει καλά και φυσικά ο Άρης να πάει όσο ανώτερα μπορεί σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μακάρι να είναι σε ομάδα σαν τον Άρη και να πάρει πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι υπερβολικό γιατί είναι πολύ δύσκολο, αλλά ο Άρης είναι στις 5-6 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».

Για το αν περίμενε τον Άρη να βγει Ευρώπη από την πρώτη χρονιά:

«Η ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά, είχε μια κάμψη αλλά τελείωσε πάλι εντυπωσιακά. Έδειξε από την αρχή τη δυναμική του. Το πιστεύαμε. Έγινε πιο εύκολα από ότι περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη».

Επίσης σχολίασε:

«Είναι σημαντικό για τον Άρη να συμμετέχει σε τέτοιους θεσμούς, όπως το Europa League. Οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα και την προπονούν, έχουν τα κατάλληλα «εργαλεία».

Για τον συνδυασμό Άρης και γάμος:

«Αυτός ο συνδυασμός ήταν διπλά ευχάριστο γεγονός. Γι’ αυτό είχαμε και τόσες αγκαλιές με τους φίλους του Άρη εκεί.

Δεν πρόσεξα αν η νύφη πάτησε το πόδι του Δεληζήση, αλλά νομίζω είναι… πολύ δύσκολο».

Για το αν θα πάει στον Λεβαδειακό:

«Είμαστε σε συζητήσεις. Δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι».

Για το νέο «μοντέλο» της Super League 1:

«Εγώ συμφωνώ πως πρέπει να αλλάξουν πολλά. Μη γυρίσουμε πίσω μόνο στα οικονομικά. Μην λέμε πράγματα που θα αλλάζουν μετά. Αν γίνει αναδιάρθρωση να γίνουν υγιείς όλες οι ομάδες και κάτι γίνει και αλλάξει αυτό μετά από δύο μήνες, θα είναι καταστροφικό. Χειρότερο από ό,τι υπολογίζουμε. Να υπάρχει μια συνέχεια. Οι ομάδες χρειάζονται βοήθειες».

To Top