ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: “Να γίνουμε γρήγορα ομάδα που θα νικάει πάντα και να κάνουμε τον κόσμο του Άρη να χαμογελάει”

Ο Δημήτρης Σπανός στάθηκε στα δυο πρόσωπα του Άρη με τις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη γι αυτό το πρώτο φιλικό τεστ: “Σήμερα είδαμε αυτό που θα συναντήσουμε όλη την χρονιά… Κλειστές άμυνες, τις οποίες πρέπει να βρούμε τρόπο να διασπάσουμε. Δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, όμως ήταν το πρώτο φιλικό και δεν μπορώ ακόμη να κρίνω τα παιδιά. Ήταν το πρώτο φιλικό, κάναμε προσπάθεια, θέλαμε να κάναμε τον κόσμο που ήρθε χαμογελαστό. Προσπαθήσαμε, όμως νομίζω πως ο Αρης πρέπει να κερδίζει πάντα. Είτε είναι φιλικό, είτε επίσημο. Αυτό είναι και το μόνο που με στεναχωρεί εμένα. Κυριακή μεσημέρι, τόσος κόσμος που ήρθε να δει την ομάδα του δεν έφυγε χαμογελαστός. Αυτό είναι το μόνο που με στεναχωρεί σήμερα. Γνωρίζουμε πως η προετοιμασία είναι μία περίοδος που αν προσπαθήσεις να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα μπορεί και να χάσεις πολλά στην πορεία. Χρειάζεται υπομονή, δουλειά, ηρεμία  και βήμα βήμα θα προχωρήσουμε.”

Για τα δυο ημίχρονα και τα διαφορετικά πρόσωπα του Άρη είπε: “Στο πρώτο μέρος η ομάδα δεν είχε ροή, ρυθμό, όπως είχε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε την ένταση που είχαμε στο δεύτερο μέρος, όπου κάναμε καλύτερη προσπάθεια και είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αν και θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιο, γιατί πρέπει να πέρασε η μπάλα, αλλά δεν θα σταθούμε σε αυτό”.

Καταλήγοντας είπε: “Αυτό που δεν μου άρεσε όμως ήταν ότι δεν είχαμε ένταση. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες μόνο από στατικές φάσεις. Ενώ στο δεύτερο μέρος τα παιδιά έβγαλαν μεγαλύτερη προσπάθεια.  Είμαστε όμως μία ομάδα. Δεν υπάρχει ομάδα του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου και πρέπει όλη η ομάδα να γίνει γρήγορα ένα”

To Top