Σπανός: “Να λυθεί σε ένα μήνα το τηλεοπτικό, περιμένουμε Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση”

Ο Γιώργος Σπανός πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου μίλησε στα ερτζιανά της Αθήνας κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τα τηλεοπτικά, όντας μέλος της επιτροπής όπου συμμετέχει και ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Μεταξύ άλλων είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Για τις πολλές ομάδες, ανάμεσά τους και ο Ατρόμητος, που είναι άστεγες τηλεοπτικά: «Χρειάζεται μια γενική αναδόμηση το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε βρεθεί στο χειρότερο επίπεδο και χρειάζεται ένα restart. Οι μισές ομάδες δεν έχουμε τηλεοπτικό συμβόλαιο. Είναι ένα πρόβλημα που ελπίζω ότι θα λυθεί στον επόμενο μήνα, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα γενικότερο restart με αλλαγές για να φτιάξουμε το προϊόν». 

Για την πρόταση Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών: «Καταρχάς περιμένουμε να έρθει επίσημα αυτή η πρόταση και μετά θα την εκτιμήσουμε. Αν έχει ως στόχο την ανάπτυξη, τη βιωσιμότητα των ομάδων και τον υγιή ανταγωνισμό, θα τη στηρίξουμε. Είπα και πριν ότι πρέπει να στηρίξουμε το προϊόν, να προσελκύσουμε χορηγούς. Φτάνει να υπάρχει συνεννόηση και καλές προθέσεις ανάμεσά μας». 

To Top