ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σπανός: “Να μην δημιουργήσει ποτέ χρέη η ομάδα…”

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη τύπου, για τη φετινή σεζόν, το μέλλον του, τον κόσμο, αλλά και τον Ντάρσι Νέτο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν μου πείτε πριν το ματς, πως το έβλεπα το ματς, δεν θα πω ψέμματα… Έβλεπα την κακή εικόνα που θα είχαμε μπροστά μου. ‘Ηταν ένας αγώνας, που αφήνει στην άκρη το αγωνιστικό και σίγουρα αυτό είναι δικαιολογημένο.

Έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν τα παιδιά. Για το αγωνιστικό δεν θα μιλήσω, δεν μου άρεσε και δεν σας άρεσε. Μόνο μερικές στιγμές. Ήμασταν σε όλα κακοί, αλλά όταν είσαι στον Άρη, ίσως κάπου έχασαν οι παίκτες την αυτοσυγκέντρωσή τους. Το μέλημά τους ήταν η ομάδα να τελειώσει με νίκη εδώ μέσα. Μόνο νίκη θέλουμε τώρα στην Καρδίτσα”, είπε για τον αγώνα και συνέχισε:

“Να πω στον Ντάρσι τα επόμενα βήματα της ζωής του να είναι στον Άρη, γιατί τον αγαπάει, όπως και ο κόσμος τον Νέτο. Σε αυτή την ομάδα να φτάσει εκεί που όλοι μας θέλουμε, στα ψηλά της Σούπερ Λίγκα, να πάρει ότι της αξίζει και τόσα χρόνια δεν το είχε”.

Για το μέλλον του στον Άρη:

“Είπα μάλλον δεν θα είμαι στον Άρη την επόμενη σεζόν. Τα περισσότερα θέματα ή τις αδυναμίες μας, θα πρέπει να τα βάλουμε κάτω από το χαλί. Αυτό για μία ομάδα ήταν λάθος. Με λάθη ξεκινήσαμε και λάθη συνεχίσαμε. Μπροστά στο μεγαλείο του Άρη, τα αφήσαμε όλα. Ο υπερ πάντων αγώνας ήταν η άνοδος. Καποιος συνάδελφος θα  έρθει του χρόνου και τα βρει όλα καλύτερα”.

Για τα συναισθήματά του:

“Όταν περνάς από αυτή την ομάδα, δεν γίνεται όταν φεύγεις να μην έχεις Αρειανά αισθήματα. Πολύ σημαντικό το χειροκρότημα, ήταν μία επιβράβευση όλων όσων τραβήξαμε όλη τη χρονιά. Έκανα το αυτονόητο για την ομάδα μου”.

Για το αν θέλει να συνεχίσει σε ομάδα πρώτης κατηγορίας

“Θα το ήθελα να είμαι σε ομάδα Σούπερ Λίγκα. Ένας προπονητής δεν έχει όνειρα αν δεν είναι στάσιμος. Τα όνειρά μου είναι παραπάνω. Και μία διάκριση στην κατηγορία. Δεν μπορώ να το επιδιώξω. Στην συγκεκριμένη ομάδα θέλω να μείνω, με τη διαφορά να με θέλει κι αυτή πάρα πολύ. Άρα λοιπόν θα πρέπει να είναι αμοιβαίο. Αφού δεν είναι σταμάταμε, εδώ και κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε. Με το ζόρι δεν κάνει καριέρα κανείς. Λέγανε ο Σπανός είναι καλός για Γ΄΄, μετά για Β΄, μήπως είναι και για Α΄; Θα δούμε. Όλα παίζουν ρόλο”.

Για τη νέα χρονιά και τις δυσκολίες

“Το βασικό μέλημα αυτής της ομάδας, είναι να βγει μετά το τέλος και να πει την αλήθεια. Το πλάνο μπορεί να μην αρέσει, αλλά αν είναι αληθινό, θα στηριχθεί από τον κόσμο. Ποτέ σε κανένα σημείο να μην έχει χρέη ο Άρης. Οι ομάδες δεν αγοράζονται, χτίζονται”.

Για το πως έζησε τη φετινή σεζόν

“Ο προπονητής που κάθεται στο θρόνο του και ένας που ειναι μπαρουτοκαπνισμένος στην κατηγορία και ψάχνει να βρει λύσεις για να μπει το καράβι στο λιμάνι. Αλλού υπάρχουν και χειρότερα, όλοι μας να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Σίγουρα υπήρχαν θέματα, αλλά θα πρέπει να μην μπούμε τώρα σε αυτή τη διαδικασία”.

 

 

To Top