Σπανός: “Ο Άρης με τον Μάντζιο να βρει τον δρόμο του”

Ο Δημήτρης Σπανός αναφέρθηκε μίλησε για τη νίκη επί του Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός στην Cosmote TV:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι λογικό να έχουμε άγχος, ένα ωφέλιμο άγχος. Δείξαμε τακτικά άψογοι, χτυπήσαμε στις αδυναμίες του Άρη και πήραμε ένα τρίποντο που δύσολα θα πάρουν άλλες ομάδες».

Για το διάβασμα του αγώνα: «Η μια ομάδα ξέρει την άλλη. Είναι η στιγμή, η ατομικότητα, ένα καλό τελείωμα. Η ομάδα στάθηκε καλά και ήταν διαβασμένη. Δεν θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας. Τα αποτελέσματα πρέπει να δείχνουν την πραγματικότητα».

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί: «Το επόμενο ματς είναι το πιο κρίσιμο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα. Κόντρα στον ΠΑΣ, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, έχουμε τον ίδιο στόχο, τη σωτηρία».

Για τον Άρη: «Τα περιθώρια βελτίωσης του Άρη είναι μεγάλα και με τον Μάντζιο θα βρει τον δρόμο του. Έχει καλούς παίκτες με εμπειρία και αν κρατήσει την υπομονή και την ψυχραιμία θα βρει τον δρόμο του».

Για την ψυχραιμία που υπάρχει στην ομάδα της Νίκαιας: «Είναι μια ομάδα με διαφορετικό DNA διοικητικά. Είναι ένα άλλο στυλ διοίκησης εδώ με την οικογένεια Τσιριγώτη. Όχι πως όλα είναι απλά και ήσυχα. Αλλά υπάρχει λογική και αυτή μπορεί να σε κάνει καλύτερο».

To Top