Σπανός: «Στόχος να σωθούμε γρήγορα»

Για τον στόχο του Ιωνικού στην εφετινή Super League, μίλησε ο προπονητής των Νικαιωτών, Δημήτρης Σπανός μετά την φιλική αναμέτρηση με την Λαμία.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Από το πρώτο μέρος είμαστε δυσαρεστημένοι. Βγάλαμε και νεύρα χωρίς λόγο και αιτία. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο σοβαροί, βγάλαμε ευκαιρίες. Έμεινα πιο ευχαριστημένος.

Νομίζω πως θα είμαστε όπως πρέπει την πρώτη αγωνιστική. Στόχος είναι να σωθούμε. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και αν σωθούμε και γρήγορα αυτό θα είναι το καλύτερο».

Σπανός: “Στόχος να σωθούμε γρήγορα”

Ο Δημήτρης Σπανός σχολίασε την ήττα του Ιωνικού από τη Λαμία, αλλά και το στόχο της ομάδα του που είναι η παραμονή.

Αρχικός στόχος του Ιωνικού τη δεύτερη σεζόν στη Super League είναι η παραμονή, δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός. Στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας από τη Νίκαια σχολίασε το πρώτο ημίχρονο με τη Λάμια, στο οποίο ο Ιωνικός έβγαλε πολλά νεύρα. Αντίθετα στο δεύτερο η εικόνα βελτιώθηκε και οι παίκτες του δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ.

“Από το πρώτο μέρος είμαστε δυσαρεστημένοι. Βγάλαμε και νεύρα χωρίς λόγο και αιτία. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο σοβαροί, βγάλαμε ευκαιρίες. Έμεινα πιο ευχαριστημένος. Νομίζω πως θα είμαστε όπως πρέπει την πρώτη αγωνιστική. Στόχος είναι να σωθούμε. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και αν σωθούμε και γρήγορα αυτό θα είναι το καλύτερο”, ανέφερε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

To Top