Σπατάλησε ένα ημίχρονο, έμεινε στο μηδέν και έχασε κι άλλο έδαφος!

Ο Άρης έχασε κι άλλο έδαφος κάτω από τα πόδια του… ΄Ήταν ανύπαρκτος στο πρώτο ημίχρονο, έκανε σοβαρή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες, θα μπορούσε να πάρει και το πέναλτι στις καθυστερήσεις με το χέρι παίκτη της Βέροιας, αλλά το τελικό 0-0 τον άφησε ουραγό.

Ο Άρης σπατάλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να βρει χώρους για να αναπτυχθεί και να απειλήσει την Βέροια. Οι κίτρινοι δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε μια φάση για να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν ομολογουμένως έξυπνα. Είχαν σωστές τοποθετήσεις, έλεγξαν το κέντρο, “έπαιξαν” με τον χρόνο σε πολλές περιπτώσεις και “έφαγαν” το πρώτο 45λεπτο χωρίς να απειληθούν.

Αντιθέτως είχαν καλές στιγμές μπροστά στην εστία του Άρη. Στο 8’ από λάθος έξοδο του Διούδη σε κόρνερ του Μπεν, ο Μπαργκάν έπιασε κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο 11’ ο Μπαργκάν βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, σούταρε, αλλά ο Διούδης ήταν σε ετοιμότητα. Στο 12’ ο Μπεν έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Καλτσάς δεν έπιασε καλά το σουτ και έτσι πέρασε ο νέος κίνδυνος για τους κίτρινους. Στο 17’ οι Βεροιώτες απείλησαν και πάλι όταν από φάουλ του Καλτσά η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η κεφαλιά του Παυλίδη πέρασε έξω.

Ο Άρης δεν μπορούσε να κάνει ούτε καν υποψία ευκαιρίας στην εστία του Καντιμοίρη, κυρίως γιατί η Βέροια είχε μπλοκάρει σωστά καταρχήν τον Τάτο και εν συνεχεία τους Αγκάνθο και Μπακασέτα…

Το δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικό για τους κίτρινους. Από το 50’ και μετά οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 51’ κεφαλιά του Αγκάνθο πέρασε έξω. Στο 64’ από σέντρα του Τσουμάνη, ο Τάτος έπιασε εν κινήσει γυριστό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω από την εστία του Καντιμοίρη. Στο 67’ η Βέροια απείλησε με τον Καλτσά, αλλά ο Βανγκέλι έδιωξε σε κόρνερ. Στο 73’ ο Μπουγαϊδης με γυριστό σουτ απείλησε την Βέροια, αλλά ο Καντιμοίρης ενστικτωδώς έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπουγαϊδης και πάλι με σουτ απείλησε, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγ κόρνερ.

Στο πρώτο από τα επτά λεπτά των καθυστερήσεων ο Άρης κέρδισε φάουλ, η μπάλα βρήκε σε χέρι παίκτη της Βέροιας, αλλά ο Μήτσιος είπε “παίζεται”, ενώ στο 95’ από εξαιρετική μπαλιά του Μπακασέτα, ο Κουσίδης βρήκε τον Αγκάνθο, όμως ο Ισπανός δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή…

ΑΡΗΣ (Παπαδόπουλος): Διούδης, Γιαννίτσης, Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Καμινιώτης (71’ Οικονομόπουλος), Βανγκέλι, Μανιάς, Μπουγαΐδης, Τσιάρας (84’ Κουσίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (84’ Σιόντης), Σισοκό, Βέρτζος, Βεργώνης, Όστοϊτς, Παυλίδης (78’ Τραπ), Καλτσάς (72’ Γκονσάλβες), Μπεν, Μπαρκάν, Αμαραντίδης.

To Top