ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπείρα «άνοιγε» πρακτορεία ΟΠΑΠ στη Χαλκιδική

Μαζί με τρεις συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι, ο 39χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει τρία πρακτορεία, μια εταιρεία ταχυμεταφορών και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων.

«Κυνηγούσαν» το Τζόκερ πριν από την… κλήρωση τα μέλη μιας σπείρας διαρρηκτών που χτυπούσαν τα πρακτορεία του Ο.Π.Α.Π. στους Δήμους Προποντίδας και Κασσανδρείας στην Χαλκιδική, ενώ στο στόχαστρό τους είχαν μπει και άλλες επιχειρήσεις.

Χάρη στην ανάλυση του τρόπου δράσης των κακοποιών, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Νέων Μουδανιών κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία ενός από αυτούς, η εμπλοκή του οποίου διαπιστώθηκε σε πέντε διαρρήξεις που είχαν γίνει από τα τέλη Δεκεμβρίου. Μαζί με τρεις συνεργούς του που παραμένουν άγνωστοι, ο 39χρονος Έλληνας είχε διαρρήξει τρία πρακτορεία, μια εταιρεία ταχυμεταφορών και ένα πρατήριο υγρών καυσίμων από τα οποία είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και εμπορεύματα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Οι δράστες χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο στο οποίο είχαν βάλει πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν κλέψει από ένα άλλο το οποίο βρήκαν σταθμευμένο σε περιοχή της Χαλκιδικής. Ο 39χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος των τριών συνεργών του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής. Οι έρευνες συνεχίζονται, για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Πηγή:  protothema.gr

To Top