ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπουδαία νίκη για Άρη, “πάτησε” 3-2 τον ΑΟ Θήρας!

Τους δύο βαθμούς της νίκης πήραν οι γυναίκες του Άρη, που επικράτησαν με 3-2 σετ του ΑΟ Θήρας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Οι “κίτρινες”, έστω και χωρίς την Μπράκιντσα Νίκιτς, που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, κατάφεραν να κάμψουν το εμπόδιο της ομάδας από την Σαντορίνη, η οποία προηγήθηκε με 1-0, όμως, αυτό δεν πτόησε τα κορίτσια του Σολκίδη, που γύρισαν το ματς σε 2-1.

Οι νησιώτισσες, ωστόσο, έστειλαν το παιχνίδι στο τάι-μπρέικ, εκεί όπου οι γηπεδούχες, ούσες καλύτερες, πήραν το δίποντο.

Να σημειωθεί ότι οι Θεσσαλονικιές και πέρυσι είχαν επικρατήσει στο γήπεδό τους με 3-1 του ΑΟ Θήρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας:

“Ο ΑΟΘ ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα κατακτώντας πολύ εύκολα το πρώτο σετ και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ του β’ σετ που τον βρήκε προηγούμενο με 4-8. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Άρης πίεσε πάρα πολύ την υποδοχή των φιλοξενούμενων και προσπέρασε 16-12 για να ισοφαρίσει 1-1 και να προηγηθεί πιο εύκολα με 2-1.

Οι κίτρινες είχαν σταθερά ένα προβάδισμα 2-3 πόντων σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δ’ σετ με τον ΑΟΘ να ισοφαρίζει 19-19. Ο Άρης ξέφυγε και πάλι με 23-20 όμως σε εκείνο το σημείο «κόλλησε» και με σερί 0-5 η Σαντορίνη έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ.

Εκεί υπήρχε ισοπαλία μέχρι το 6-6 που έγινε 9-6 χωρίς αυτή τη φορά ο ΑΟΘ να μπορέσει να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης.

Τα σετ: 15-25, 25-20, 25-17, 23-25, 15-10

Άρης (Σολκίδης) Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Γουγούση, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Πήττα, Σταματίου.

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Γεωργιάδου, Ζντόβτς, Μεταξά, Όστοϊτς, Βεργίδου, Τέρζιτς, Αρτακιανού -λ / Μουντάκη, Τσβετκόβα, Τσοχατζή, Τσομπανίδου, Παναγιωτίδου”.

To Top