ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπουδαία νίκη (47-56) για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο στο κύπελλο!

Με εκτός έδρας νίκη (56-47) ξεκίνησε στο κύπελλο τις υποχρεώσεις της η ομάδα μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο, επικρατώντας στην Καβάλα της Ίριδας.

Όπως αναφέρει σχετικά το κιτρινόμαυρο τμήμα:

“Το πρώτο τεστ για τον Άρη ήταν πλήρως επιτυχημένο . Κατάφερε μέσα στην δύσκολη έδρα της Ίριδας Καβάλας και με παρουσία πολλών φιλάθλων , να πάρει την νίκη. Η προσήλωση στο πλάνο , ο επιθετικός πλουραλισμός και η αυτοσυγκέντρωση στον αγώνα ήταν τα στοιχεία που διέκριναν τους παίκτες . Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα της Ίριδας ήταν μπροστά με +2 , τα επόμενα τρία δεκάλεπτα ανήκαν στον Άρη.

Χωρίς να κινδυνεύσει , ακόμα και όταν πιέστηκε από τους παίκτες της Καβάλας , έχτισε σταδιακά μια διαφορά ασφαλείας όπου έφτασε και στους +12 .Εκεί χρησιμοποιήθηκαν και οι παίκτες όπου δε μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε άλλους αγώνες . Η Χατζηζογίδου χρησιμοποίησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα κλειστό rotation με τους Καλογιάννη , Κεφαλά , Τσιντάρη , Οικονόμου και Βλαστό . Πολύτιμη βοήθεια έδωσε και ο Συμεωνίδης όπου κλήθηκε σε κρίσιμα σημεία να ξεκουράσει τον Οικονόμου .

Οι δεδομένες απουσίες των Χρυσοβέργη και Καραδήμου αλλά και ο τραυματισμός του Μαλτά ( ράμματα στο χέρι την προηγούμενη ημέρα ) δεν επέτρεψε στο τμήμα να χρησιμοποιήσει περισσότερους παίκτες και για μεγαλύτερη διάρκεια . Στο τέλος του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι Γαβράς , Τσακιλτσίδης όπου πήραν πολύτιμα λεπτά εμπειρίας .

Επόμενο στάδιο του θεσμού είναι ο εντός έδρας αγώνας με το Ηράκλειο , όπου με νίκη προκρινόμαστε στο Final Four του Δεκεμβρίου .
Η απεικόνιση του αγώνα :

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 12-10 , 10-16 , 14-15 , 11-15

ΤΕΛΙΚΟ 47 – 56

ΑΡΗΣ WBC
Παντελίδης Κωνσταντίνος
Χρηστίδης Πρόδρομος
Τσακιλτσίδης Αλέξανδρος
Μαλτάς Αθανάσιος
Καλογιάννης Δημήτριος
Γαβράς Κωνσταντίνος
Κεφαλάς Σπύρος 9π. με 1 τρίποντο
Τσιντάρης Νικόλαος 14 π.
Οικονόμου Νικόλαος 10π.
Συμεωνίδης Νικόλαος 2π.
Βλαστός Βαλάντης 21 π.

ΙΡΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Βρασίδας , Χατζησάββας 3π. , Παπαδόπουλος Γ. 7π. , Δομβρίδης , Πετράκης 10π. , Τσίλης 19 π. , Αϊβαζίδης 6π. , Αθανασιάδης 2π.

To Top