ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σπουδαία νίκη (52-46) για την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη

Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα , με αρκετές εναλλαγές στο σκορ η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Άρη τελικά πήρε την νίκη , απέναντι στην ομάδα του ΑΣΚΑ Ηρακλείου .

Για την προημητελική φάση του Κυπέλλου ΟΣΕΚΑ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο δεύτερο δεκάλεπτο να κάνουν την έκπληξη του θεσμού . Τελικά το καθαρό μυαλό και η πίεση σε όλο το γήπεδο έδωσαν την πρόκριση στο σύνολο της κόουτς Χατζηζογίδου .

Από την αρχή του παιχνιδιού φαινόταν ότι οι ομάδες θα πάνε σε πολύ κλειστό rotation , όπως και έγινε . Σε κρίσιμα σημεία του αγώνα οι αλλαγές στα σχήματα του Άρη πρόσθεσαν φρεσκάδα και καθαρό μυαλό .

Η αστοχία όμως επέτρεψε στο Ηράκλειο να προσπεράσει στο ημίχρονο αλλά και στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου . Η πίεση όμως σε όλο το γήπερο στο τέλος του τρίτου αλλά και σε όλο το τέταρτο δεκάλεπτο ανάγκασαν τους πάικτες του Ηρακλείου σε πολλά λάθη .

Με την γνωστή ευστοχία του Άρη εκτός ζωγραφιστού να επανέρχετε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και τα δύο τρίποντα του Κεφάλα έδωσαν τον αέρα νίκης στους γηπεδούχους .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :  10-08   ,  14-19  ,  10-07 ,  18-12
ΤΕΛΙΚΟ    52  –   46

ΑΡΗΣ WBC ( Χατζηζογίδου )
Παντελίδης
Χρηστίδης
Τσακιλτσίδης
Μαλτάς
Καλογιάννης
Γαβράς
Κεφαλάς           11 πόντοι ( 2 τρίποντα)
Χρυσοβέργης      2  πόντοι
Τσιντάρης          14  πόντοι
Οικονόμου          17  πόντοι
Συμεωνίδης
Βλαστός              8  πόντοι

ΑΣΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ  ( Χατζηδάκης )
Γαστεράτος ,  Κοκκινάκης  , Ψαράκης 3 π.  , Μαράκης ,  Χατζηδάκης  19 π.  , Σέβτσος  2π.  , Σταματάκης   6π.  , Χριστόφορος  2 π.  , Στυλιανακάκης  14 π.

Ακολουθεί πλέον το Σαββατοκύριακο 09 και 10  Δεκεμβρίου η πρόκληση του Final Four .

To Top