Σπουδαίο διπλό της Καλλιθέας με υπέροχο γκολ του Ντεμέτριους (video)

Η Καλλιθέα, που έδωσε τον πρώτο της αγώνα, καθώς στην πρεμιέρα της Super League 2 είχε ρεπό, πέρασε νικηφόρα από την Ηλιούπολη, κερδίζοντας με 1-ο την Προοδευτική.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Ντεμέτριους με εντυπωσιακό σουτ στο 35′. Από πλευράς τους, οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντικές ευκαιρίες στο 46′ με την κεφαλιά του Ευθυμίου, στο 79′ με το σουτ του Πίσσα που απέκρουσε ο Στρέζος στη δεξιά του γωνία, στο 84′ με τον Αγγελόπουλο να εκτελεί από καλή θέση όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στρέζου και στο 86′ με τον πορτιέρε της Καλλιθέας να σταματά τον Ευθυμίου.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Ηλιούπολης, λόγω εργασιών ανακατασκευής στο γήπεδο του Κερατσινίου που έχει δηλώσει ως έδρα η

Προοδευτική (Μάγγος): Αστράς, Ποτουρίδης, Φαζός (74′ Αλεξίου), Καρρίκι, Πίσσας, Σινγκ (74′ Αγγελόπουλος), Μεγαρίτης (74′ Θεοδωρίδης), Τσακίρης (66′ Τσακίρης), Παυλίδης, Ευθυμίου, Γιαννιτσάνης (24′ λ.τ Παύλας).

Athens Kallithea (Βόκολος): Στρέζος, Κύργιας, Ευαγγέλου, Ρέντζας (75′ Μανθάτης), Βασιλούδης, Μπουλούλης, Λάσκαρης (60′ Τσιντώνης), Νίλι (60′ Μάλτσι), Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (81′ Δούμτσης).

To Top