Σπουδαίο παιχνίδι στο Λονδίνο

Σε σχέση με άλλες Δευτέρες, οι επιλογές που έχουμε σήμερα για στοιχηματισμό είναι αρκετές. Στο… μενού υπάρχει μεταξύ άλλων το ΟΦΗ-Ατρόμητος και το Μίλαν-Τορίνο, όμως την παράσταση δικαίως «κλέβει» το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ.

Από την μια υπάρχει η γηπεδούχος Τσέλσι, η οποία μετά την δεύτερη σερί ισοπαλία (2-2), εξακολουθεί να βρίσκεται στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Προηγήθηκε της Λέστερ στο 46ο λεπτό, όμως μέσα σε 20 λεπτά βρέθηκε σε θέση κυνηγού. Εν τέλει έσωσε τον βαθμό με τον στόπερ Ρούντιγκερ στο 71′, με τους Λονδρέζους για έκτη φορά φέτος να προηγούνται στο σκορ και να μην καταφέρνουν να κερδίσουν. Στόχος η εξασφάλιση ενός εισιτήριου για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εάν και εφόσον τελικά τιμωρηθεί η Μάντσεστερ Σίτι. Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η πρώτης της μεταγραφή ενόψει του καλοκαιριού, με τον εξτρέμ Ζιγέχ να αφήνει τον Άγιαξ και να γίνεται… κάτοικος Λονδίνου.

Η Γιουνάιτεντ από την άλλη, υποδέχθηκε την Γουλβς, μένοντας «άσφαιρη». Κατά την διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, ο σύλλογος μετέβη στην Μαρμπέγια της Ισπανίας, με τον κόουτς Σόλσκιερ να περιμένει μια αισθητή βελτίωση στη συνέχεια. Στο προπονητικό κέντρο της Ισπανίας δεν έφτασε ο φορ Ιγκάλο, ο οποίος αποκτήθηκε από το πρωτάθλημα της Κίνας, αλλά ελέω κορωνοϊού έτυχε «ειδικής μεταχείρισης» (θα βρίσκεται στην αποστολή απόψε). Την προσεχή Πέμπτη αντιμετωπίζει στο Βέλγιο την Κλαμπ Μπριζ για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Τσέλσι παρουσιάζει μια αστάθεια τελευταία, αλλά συνολικά έχει να επιδείξει καλύτερη εικόνα από εκείνην της Γιουνάιτεντ. Έχει άξια η ενασχόληση με τον άσο του 1.85+.

Όλα τα nba αποτελεσματα θα τα βρεις συγκεντρωμένα στο Nbaholics.gr

To Top