ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σπυρίδης: «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Σε δηλώσεις του στο site της ΚΑΕ Άρης, ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη Βαγγέλης Σπυρίδης τόνισε για την αναγκαιότητα της στήριξης από τον κόσμο αλλά και τη νίκη που θα εξασφαλίσει μία θέση στα πλέι οφ.

Αναλυτικά η ενημέρωσε της κιτρονόμαυρης ΚΑΕ:

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, Βαγγέλης Σπυρίδης, δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Λάρισα:

«Παίζουμε με μια ομάδα η οποία πραγματοποιεί πολύ πορεία στο πρωτάθλημα. Η Λάρισα έχει παίκτες με ποιότητα, και ξένους και Έλληνες. Εμείς από την πλευρά μας παίζουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε πολύ τη νίκη, γιατί θα εξασφαλίσει την είσοδό μας στα πλέι οφ μετά από πέντε χρόνια και ίσως μας δώσει και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, επειδή η Λάρισα είναι ομάδα που τρέχει και σκοράρει εύκολους πόντους στο τρανζίσιον. Ο δεύτερος σημαντικός παράγοντας είναι τα ριμπάουντ, αφού ο αντίπαλός μας είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ.

Σ’ αυτόν τον κρίσιμο αγώνα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ώστε να μας ωθήσει στη νίκη».

To Top