Σπόραρ: “Δεν πιστέψαμε ότι ο Άρης θα μας κάνει ζημιά”

Ο Άντραζ Σπόραρ ήταν ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη με δική του κεφαλιά στις καθυστερήσεις. Ο επιθετικός των πράσινων μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε για τις δυσκολίες που τους έβαλε ο αντίπαλος και όχι μόνο.

Αναλυτικά μίλησε…

Για το πόσο δύσκολη ήταν η νίκη: «Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Ένα ματς που ίσως να μην κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και από κατοχή και δημιουργία, όμως κρατάμε μια σημαντική νίκη. Θέλω να συγχαρώ και την άμυνα που κράτησε το μηδέν».

Για το ότι στο γκολ έκανε την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και αν οι στατικές φάσεις ήταν κάτι που το δουλεύουν: «Ήταν κάτι αυθόρμητο. “Στείλε μου την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι”, είπα στον Βέρμπιτς και ήμουν εκεί».

Για το γεγονός ότι το 9/9 είναι ένας οιωνός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει τον τίτλο στο τέλος: «Ο δρόμος είναι μακρύς. Υπάρχουν πολλά ματς. Παίζουμε καλά, το 9/9 δεν είναι κάτι εύκολο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε άριστη ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και ότι είμαστε οικογένεια κάτι που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο., Παίξαμε με ψυχή, δεν πιστέψαμε ότι ο Άρης θα μας έκανε ζημιά. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους».

To Top