Σσσσσ! Η… εξυγίανση θριαμβεύει! Νίκη (1-2) του ΠΑΟΚ στον Εργοτέλη με γκολ οφσάιντ (video)

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη, όμως με κορυφαίο τον Μπίσεσβαρ (γκολ και ασίστ) και σκόρερ από θέση οφσάιντ τον Βέρνμπλουμ πήρε τη νίκη με 2-1. H… εξυγίανση θριαμβεύει σ’ ένα παιχνίδι για τον όμιλο του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς στο 11′, ο Εργοτέλης  στο 62’ προειδοποίησε με σουτ στο δοκάρι του Μπουρσέλη και έφερε το ματς στα ίσια στο 68’ με σουτ του Ιατρούδη. Aπό εκεί και πέρα το ματς απέκτησε άγρια ομορφιά και τελικά εκείνος που χαμογέλασε ήταν ο ΠΑΟΚ, με την… εξυγίανση να βάζει το χεράκι της στο 79′. Έπειτα από σέντρα του Μπίσεσβαρ, ο Βέρνμπλουμ πήρε την κεφαλιά ο Καλογεράκης δεν υπολόγισε καλά την πορεία της μπάλας και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του για να γίνει το 2-1.

Όπως όμως φαίνεται στο ριπλέι ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Υπόδειξη, που δεν δόθηκε από τον 1ο βοηθό Χατζηνάκο (Δράμας) και καθόρισε το αποτέλεσμα. Έτσι χτίζονται τα αήττητα σερί, άλλωστε…

Και φυσικά σφάλματα γίνονται, αλλά όταν είναι επαναλαμβανόμενα προς συγκεκριμένες πλευρές υπάρχει πρόβλημα…

Γκολ: 68′ Ιατρούδης / 11′ Μπίσεσβαρ, 79′ Βέρνμπλουμ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46′ Μπρους), Μπουρσέλης (79′ Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52′ Μπουτσάκης).

ΠΑΟΚ (Ραζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μαουρίσιο (64′ Σάκχοφ), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (64′ Κάνιας), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87′ Κρέσπο), Άκπομ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 4ου ΟΜΙΛΟΥ

1η αγωνιστική

Αήττητος Σπατών – Εργοτέλης 1-1

ΠΑΟΚ – Άρης 1-1

2η αγωνιστική

Άρης – Αήττητος Σπάτων 2-1

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 1-2

3η αγωνιστική

Εργοτέλης – Άρης (5/12)

Αήττητος Σπάτων -ΠΑΟΚ (5/12)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 4

2. ΠΑΟΚ 4

3. Εργοτέλης 1

4. Αήττητος Σπάτων 1

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ… ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΥ ΓΚΟΛ:

To Top