ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στάζει μέλι ο Παπανικολάου για Βεζένκοφ!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου για τον Σάσα Βεζένκοφ και την προσπάθεια που θα κάνει στο πιο υψηλό επίπεδο, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο ραδιόφωνο του sport24 και τόνισε:

Για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ: «Είναι ένα καταπληκτικό ταλέντο και έχουμε να δούμε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο σε τόσο μικρή ηλικία πάρα πολλά χρόνια. Μακάρι να είναι υγιής, να συνεχίσει να δουλεύει καλά και οι δρόμοι θα είναι… ανοιχτοί μπροστά του για να καταφέρει αυτό που θέλει. Επίσης, πρέπει να προστατευτεί. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια και προσδοκίες. Ακόμα και σε ένα τόσο μεγάλο ταλέντο δε χρειάζεται να του φορτώνουμε τόσο πολλές ευθύνες σε τόσο μικρή ηλικία».

Για το αν του λείπει η ατμόσφαιρα του Άρη και του Ολυμπιακού: «Με τους ανθρώπους του Άρη έχω καταπληκτικές σχέσεις. Με τον κ. Αρβανίτη, που ήταν πρόεδρος της ομάδας γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, από όταν ήταν έφορος στο εφηβικό του Άρη και κερδίσαμε το πανελλήνιο. Υπάρχουν φροντιστές στον Άρη και το «Αλεξάνδρειο», με τους οποίους έχω καταπληκτικές σχέσεις. Και στον Ολυμπιακό έχω μόνο φίλους. Πάντα θέλω να πηγαίνω και βλέπω τους φίλους μου. Δεν πουλάω οπαδηλίκι ή τίποτα άλλο. Δεν επεδίωξα να έχω την εικόνα του καλού παιδιού. Είμαι αυτό που βλέπετε».

 

To Top