Στάζουν… μέλι στην Ούνιξ για τον Πρίφτη: «Καταπληκτικός προπονητής και άνθρωπος, δούλεψε με μεγάλη επιτυχία στον Άρη»

Η πορεία του Δημήτρη Πρίφτη στην Ούνιξ Καζάν δεν περνάει απαρατήρητη από τα ευρωπαϊκά ραντάρ και στη ρωσική ομάδα στάζουν… μέλι για τον πρώην προπονητή του Άρη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, τζένεραλ μάνατζερ της Ούνιξ, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο «Πρίφτης» τονίζοντας πως θέλουν να μείνει στην ομάδα για πολλά ακόμα χρόνια.

«Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια, όπως αντίστοιχα πιστεύω πως κι ο ίδιος νιώθει τυχερός για το γεγονός πως εργάζεται σε έναν οργανισμό, όπως η Ούνικς Καζάν. Ο Δημήτρης είναι ένας καταπληκτικός προπονητής, είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις μαζί του. Αυτό το team spirit που υπάρχει στην ομάδα πηγάζει από τον ίδιο, έχει τη διάθεση, το σκεπτικό και την κουλτούρα να δουλεύει ομαδικά.

Είναι ένας φοβερός άνθρωπος, η πορεία της καριέρας του δείχνει πόσο πολύ έχει δουλέψει για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Ξεκίνησε από τα χαμηλά, κι αυτό το λέω σαν κοπλιμέντο. Το λέω για καλό δηλαδή, γιατί έμαθε πολλά δίπλα σε σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο Φώτης Κατσικάρης και ο Ηλίας Ζούρος. Μετά, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής. Βλέπεις την πορεία που έχει διαγράψει τα τελευταία χρόνια, είναι σπουδαία. Είναι σημαντικό το γεγονός πως έμεινε για αρκετά χρόνια και δούλεψε με τόσο μεγάλη επιτυχία σε ομάδες, όπως ο Άρης και η Ούνικς Καζάν. Αυτό δείχνει το commitment που έχει ως άνθρωπος.

Ελπίζουμε λοιπόν να μείνει εδώ για πολλά ακόμη χρόνια. Όλα όμως είναι στο χέρι του. Υπάρχουν τα συμβόλαια, υπάρχουν όμως κι άλλες παράμετροι. Προσπαθώ να κρατάω χαμηλούς τόνους, γιατί δεν θέλω να πω πολλά και ξυπνήσω κανέναν (γελάει). Για μένα, μετά από τρία χρόνια κοινής δουλειάς, μπορώ να σου πω ότι ο Δημήτρης είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε εδώ” ανέφερε στο σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του ο Κολντεμπέλα.

To Top