Στάθηκαν άτυχες οι κορασίδες

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η ομάδα ποδοσφαίρου κορασίδων του Άρη από το προπαιδικό τμήμα της Ακαδημίας Μίκρας, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη “οι αντίπαλοι των «κίτρινων» έκαναν το 1-0 στο 10΄, με τα κορίτσια του συλλόγου μας να έχουν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια να ισοφαρίσουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 20΄ η Κυριαζίδη δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτα, ενώ στο 24΄, μετά από σέντρα ακριβείας της Νικόλ Γουαντίλ, η Ευαγγελία Μουστάκη ατύχησε να κάνει το 1-1.

Η Κυριαζίδη και πάλι στο 28΄ και 30΄, μετά από καλές συνεργασίες με τις Βατού και Πολωνίδου αντίστοιχα στάθηκε εκ νέου άτυχη και αντί για την ισοφάριση ήρθε το δεύτερο γκολ της Ακαδημίας Μίκρας στο 36΄. Στο 39΄, η Κατερίνα Βατού με σουτ μείωσε σε 201, με τις «κίτρινες» να πιέζουν εν συνεχεία για την ισοφάριση, χάνοντας απανωτές ευκαιρίες με την Πολωνίδου στο 41΄ και την Κυριαζίδη στο 42΄και στο 43΄. Επίσης, στο 44΄ με αρκετά 1-2 μεταξύ της Βατού, της Κυριαζίδη και της Πολωνίδου, οι παίκτριες του ΑΡΗ πέρασαν όλη την αντίπαλη άμυνα και η Πολωνίδου βγήκε τετ α τετ, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τέλος, στο 45΄ έγινε το 3-1 από τους αντιπάλους.

ΑΡΗΣ (Μακρίδης): Ψάλτη, Βουτσά, Βατού, Πολωνίδου, Κυριαζίδη, Γουαντίλ, Μουστάκη, Θωμαδάκη, Χαμπίμπ, Χατζηνείρου, Σύραλη, Ευαγγελίδου”.

To Top