ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στάικος: “Δεν είμαστε στην καλύτερη ψυχολογία, αλλά θα εμφανιστούμε έτοιμοι με τον Άρη”

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα της ομάδας, Θανάσης Στάικος, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του ερχόμενου εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, την Κυριακή 29/10, στο πλαίσιο της 9ης ημέρας της Stoiximan Super League αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για την ομάδα του

Μιλώντας στη Nova, αρχικά, ερωτώμενος σε ποια κατάσταση αγωνιστική και ψυχολογική είναι η ομάδα του απάντησε: “Όταν προέρχεσαι από τέσσερις σερί ήττες για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο είναι αρκετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα. Ασφαλώς η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όμως, είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για τον αγώνα με τον Άρη”.

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη είπε: “Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε ψυχολογικά και να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι έτοιμοι και θέλουν τα θετικά αποτελέσματα, όπως κι εμείς στο τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για ένα θετικό αποτέλεσμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης””.

Και αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Άρη για να διεκδικήσει με αξιώσεις βαθμό ή βαθμούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, εστίασε στα εξής: “Όλες οι ομάδες έχουν πλεονεκτήματα και αδυναμίες, όπως και ο Άρης. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα αποφασίσουμε να ακολουθήσουμε. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στις προσωπικές μονομαχίες, τόσο όταν δεν έχουμε την μπάλα, όσο και σε φάσεις δικής μας κατοχής. Κι έτσι ελπίζουμε ότι θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα, που έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό”.

To Top