Στάλθηκε το συμβόλαιο στον Σενεγαλέζο χαφ, τι προβλέπει η συμφωνία

Μικρή καθυστέρηση προκύπτει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σενεγαλέζου χαφ, του οποίου το όνομα δεν έχει ακόμα διαρρεύσει, καθώς εντός της ημέρας αναμένεται να εξασφαλίσει βίζα, ώστε να μεταβεί -το πιθανότερο αύριο- στην Θεσσαλονίκη.

Ο Αφρικανός χαφ έχει προχωρήσει σε προφορική δέσμευση προς την ΠΑΕ Άρης και για τον λόγο αυτό στάλθηκε σήμερα στην Γαλλία το συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχουν όλοι οι όροι που έχουν συμφωνηθεί προφορικά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε αυτό προβλέπεται η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα είναι ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, εφόσον συμπληρωθεί ένας συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για μία αυτόβουλη κίνηση της ΠΑΕ, ώστε να μην “φορτωθεί” μετά το πέρας της χρονιάς ένα συμβόλαιο με έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει πείσει με την αγωνιστική του προσφορά.

Παράλληλα, επρόκετιαι για ένα από τα τρία “βαριά” συμβόλαια που μπορεί να διαθέσει ο Άρης τη φετινή χρονιά. Αναλογιζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες, η αμοιβή του Σενεγαλέζου χαφ θα ανήκει στην κορυφή των αμοιβών του φετινού ρόστερ αν και δεν θα ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και την πολιτική λιτότητας που ακολουθεί.

Πρόκειται άλλωστε για ένα ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και  αποκτείται για να κάνει την διαφορά στη μεσαία γραμμή του Άρη.

To Top