Στάση… Χέρτα για την Ντόρτμουντ

Ο θαυματουργός Άγγλος πιτσιρικάς Τζόντεον Σάντσο σκόραρε δύο φορές, ωστόσο μετά από 7 συνεχόμενες νίκες η Μπορούσια Ντόρτμουντ είδε το σερί της να σπάει από την Χέρτα Βερολίνου (2-2) από γκολ στις καθυστερήσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Είναι γεννηθείς στις 25 Μαρτίου του 2000 και στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν, όπου υπολογίζεται από την ομάδα του βάζει πλώρη για τον τίτλο του MVP της Bundesliga! Ο Τζόντεον Σάντσο είναι το πρόσωπο της χρονιάς στην Γερμανία, ο θαυματουργός Άγγλος πιτσιρικάς είναι από τους βασικούς συντελεστές του extreme makeover της Μπορούσια Ντόρτμουντ που αρχίζει και θυμίζει κάτι από την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Σάντσο έγινε ο πρώτος Άγγλος παίκτης που έχει φέτος άμεση συμμετοχή σε διψήφιο αριθμό τερμάτων (4 γκολ / 6 ασίστ), αφού με δύο γκολ επί της Χέρτα ήταν για μία ακόμα το κεντρικό πρόσωπο στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Ωστόσο, τα νιάτα κάνουν πολλές φορές και λάθη ανωριμότητας. Στις καθυστερήσεις του ματς, ο 19χρονος Νταν-Αξέλ Ζαγκανού υπέπεσε σε αχρείαστο πέναλτι και η Χέρτα Βερολίνου «έκλεψε» το 2-2 στην Βεστφαλία, σταματώντας στις 7 νίκες το σερί της Ντόρτμουντ.

Κάπως έτσι, η Μπάγερν Μονάχου μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς. Η Μάιντς αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι, όμως ένα τέρμα του Τιάγκο Αλκάνταρα έδωσε την νίκη στους Βαυαρούς (1-2) που έχασαν με τραυματισμό τον Λίον Γκορέτσκα και γενικά δεν έθελξαν με την απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 9ης αγωνιστικής της Bundesliga

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Χέρτα Βερολίνου 2-2

(27’, 61’ Σάντσο / 41’, 92′ πεν. Καλού)

Ντίσελντορφ – Βόλφσμπουργκ 0-3

(41’ Βέγκχορστ, 73’ Μπρέκαλο, 80’ Γκίντσεκ)

Αννόβερο – Άουγκσμπουργκ 1-2

(72’ Μπεμπού / 8’ Κεντίρα, 62’ πεν. Φινμπόγκασον)

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 1-2

(48’ Μποέτιους / 39’ Γκορέτσκα, 62’ Τιάγκο Αλκάνταρα)

 

 

To Top