Στέγη καρφώθηκε σε Ιερό Ναό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (video)

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη με την έναρξη της κακοκαιρίας, όταν από τον αέρα μία στέγη «απογειώθηκε» και κατέληξε να καρφωθεί σε ιερό Ναό!

Ο Ιερός Ναός Παναγούδας – Γοργοϋπήκοος στη Θεσσαλονίκη είχε μία «απρόσμενη» επίσκεψη, όταν μια στέγη καρφώθηκε πάνω του σαν συνέπεια της απογείωσής της από τους ισχυρούς ανέμους που από χθες πνέουν στη συμπρωτεύουσα.

Από το περιστατικό που θα μπορούσαν να υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες, ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, καθώς το συμβάν έγινε βράδυ εξαιτίας της απαγόρευσης μετακινήσεων νύχτα, αποφεύχθηκε τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο λογαριασμό που διατηρεί ο Ναός στο Facebook, σχολιάζοντας το συμβάν, αναφέρθηκε: «Δόξα τω Θεώ που συνέβη τέτοια ώρα το περιστατικό και όχι κάποια άλλη, όπου λειτουργεί ο Ιερός Ναός μας και το Δημοτικό Σχολείο παραπλεύρως και δεν υπήρξαν ανθρώπινες απώλειες, ή σωματικές βλάβες.

Θα αναζητηθούν ευθύνες και θα υπάρξουν οι ανάλογες συνέπειες. Σκεφτείτε τι θα γινόταν, αν η εκκλησία προξενούσε υλικές ζημιές στην περιουσία κάποιου ιδιώτη.

Ευτυχώς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έδρασε καταλυτικά και απομακρύνθηκε η επικίνδυνη (παράνομη;;;) στέγη».

To Top