ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στέλιος Πουλιανίτης, ένας μαχητής που γνώρισε την αποθέωση!

Η δουλειά και η υπομονή σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής είναι στοιχεία που αναδεικνύουν έναν αθλητή και έναν άνθρωπο σε βάθος χρόνου.

Ο Στέλιος Πουλιανίτης για όσους τον γνωρίζουν είναι βλαστάρι του Βαγγέλη Πουλιανίτη σε μια οικογένεια που όλοι οι γιοι ασχολούνται με το μπάσκετ!

Ταπεινός, παίκτης της προπόνησης και ειδικά φέτος έχει περάσει πάρα πολλά.

Όμως, δε σταμάτησε να δουλεύει και να γίνει ο καθοριστικός παίκτης του Άρη με 25 πόντους και αλάνθαστη στατιστική.

Με τη φλόγα του Πουλιανίτη σ’ ένα βράδυ καριέρας (25 πόντοι, 3/3 δίποντα, 5/5 τρίποντα), την ενέργεια του Νετζήπογλου που ήταν παντού, την ποιότητα του Κάουαν και την μόνιμη αύρα του Παλέ, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη επιβίωσε στην κυριακάτικη μάχη!

Έχει συνεργαστεί τρεις φορές με τον Γιάννη Καστρίτη σε Κύμη, Τρίκαλα και Άρη, οπότε έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αμοιβαιότητας. Έχει τραυματιστεί, έχει αρρωστήσει, αλλά ποτέ δεν τα παράτησε!

Δεν ήταν τυχαία η επιμονή του Καστρίτη να μείνει ο γκαρντ που θα δίνει ανάσες στον Κάουαν. Χθες ήταν ο ηγέτης της ομάδας!

Ο 27χρονος γκαρντ σημείωσε 25 πόντους με 8/8 σουτ εντός πεδιάς (5/5 τρίποντα), για να λάβει κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του το καθιερωμένο μπουγέλο από τους συμπαίκτες του.

«Πουλιανίτης ολε, ολέ, ολέ», φώναζαν οι 3.000 φίλαθλοι και αυτό ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο, έγινε σύνθημα στα χείλια παικτών, φιλάθλων και όλων παρόντων στο Παλέ. «Περπατάς ένα δικό σου ταπεινό και μοναχικό  δρόμο εδώ και χρόνια. Πέφτεις και σηκώνεσαι. Προσπερνάς τις ατυχίες και συνεχίζεις . Σήμερα (χθες) έδειξες αυτό που πραγματικά μπορείς να κάνεις .Μεγάλο σεβασμό στην προσπάθειά σου και απεριόριστη συγκίνηση για σήμερα (χθες)… Σε ευχαριστώ», έγραψε στο facebook ο μάνατζέρ Σπύρος Καλλέργης, που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για το βάρος της γνώμης στην μπασκετική πιάτσα, αντικατοπτρίζοντας ανάγλυφα του προφίλ του Πουλιανίτη!

Στέλιο Πουλιανίτη, η χθεσινή ήταν η βραδιά σου. Το ήθος, η δουλειά και οι χαμηλοί τόνοι στα 27 του τον αναδεικνύουν σε μαχητή της ζωής και έναν παίκτη-υπόδειγμα για το μπάσκετ του Άρη!

To Top