Στέλνουν Ιωαννίδη στον Άρη!

“Ο Άρης περιμένει τυχόν αποδέσμευση του Γιώργου Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό, ώστε να κινηθεί για την απόκτηση του”. Την είδηση αυτή αναπαράγουν τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι ο νεαρός αριστερός μπακ βρίσκεται προ των πυλών των κίτρινων!

Σύμφωνα με τα prasina nea: “Ο Γιώργος Ιωαννίδης δεν υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και στην ιεραρχία θα είναι ο τρίτος αριστερός μπακ, πίσω από τους Νίκο Σπυρόπουλο και Διαμαντή Χουχούμη.

Ωστόσο αρκετές ομάδες της Superleague τον έχουν σε περίοπτη θέση, επειδή οι αριστεροπόδαροι ακραίοι αμυντικοί σπανίζουν, ειδικά αν είναι Έλληνες, κάτω των 24 και με χαμηλό κασέ. Ο Άρης είναι μία από αυτές και παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του”.

Σύμφωνα με άλλο σημείο του ρεπορτάζ: “Εφόσον ο Ιωαννίδης αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό, ο Άρης θα του καταθέσει πρόταση, προσφέροντας ως κίνητρο τη βαριά φανέλα του και την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη”.

Προς το παρόν στην Αλκμήνης δήλωναν άγνοια για το θέμα, μια και όπως τονίζουν υπάρχουν άλλες προτεραιότητες αυτήν τη στιγμή.

Ο Γιώργος Ιωαννίδης γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1988 στις Σέρρες, οπότε ανήκει στην κατηγορία των 24αρηδων. Αναδείχτηκε μέσα από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και το καλοκαίρι του 2006 προωθήθηκε στην επαγγελματική ομάδα. Αν και ξεκίνησε ως επιθετικός,στη συνέχεια μετατοπίστηκε σε αμυντικές θέσεις. Από το 2010 ανήκει στον Παναθηναϊκό.

To Top