“Στέλνουν” Τραπατόνι στην Εθνική!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι και πρέπει να θεωρείται τελειωμένος, καθώς διέλυσε την Εθνική ομάδα με τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας να βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση διαδόχου.Αυτός, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό kicker, μπορεί να είναι ο Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Ο 75χρονος τεχνικός, που έχει περάσει από τον πάγκο αμέτρητων ομάδων, μίλησε με την ΕΠΟ πριν από το χθεσινό ματς-παρωδία με τα Νησιά Φερόε, με την ομοσπονδία να… κρατάει πισινή -σε περίπτωση νέου ναυαγίου, όπερ κι εγένετο- και να βολιδοσκοπεί τις προθέσεις του αειθαλή προπονητή.

Οπως αναφέρει το περιοδικό Kicker ο «Τραπ» έχει δεχτεί κρούση εδώ και αρκετές ημέρες, έχοντας πει το «ναι» εφόσον πάει σπίτι του ο Κλαούντιο Ρανιέρι και του γίνει επίσημη πρόταση.

Ο Τραπατόνι βλέπει ως την τελευταία ίσως, μεγάλη πρόκληση της καριέρας του, καθώς πιστεύει ότι αυτός ο συρφετός που έχει γίνει σ’ ένα τρίμηνο η Εθνική ομάδα, μπορεί να ανασυνταχθεί και να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Euro 2016.

Ο έμπειρος προπονητής έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την Γιουβέντους, την Ιντερ, την Μπάγερν Μονάχου, τη Μπενφίκα και τη Σάλτσμπουργκ, ενώ έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Κύπελλο Κυπελλούχων, το Κύπελλο UEFA και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

πηγή: sentragoal.gr

To Top