Στέφενς: “Γνωρίζουμε ότι είναι ντέρμπι και πως ο Άρης θα έρθει να πολεμήσει”!

Ο Χουμπ Στέφενς έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι πριν από τα παιχνίδια και κατέθεσε την άποψή του, πώς βλέπει την αναμέτρηση με τον Άρη.

Αναλυτικά:

«Ελπίζω οι Ελληνες διεθνείς επιστρέφοντας να έφεραν μαζί τους θετική ενέργεια και να τη διοχετεύσουν και στους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Εργαστήκαμε δέκα τέσσερις ημέρες πολύ σκληρά αφήνοντας πίσω μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».
– Με πιο «καθαρό» μυαλό έπειτα από τόσες ημέρες έχετε εντοπίσει το τί δεν πήγε καλά εκείνο το βράδυ;
«Ναι . αλλά δε χρειάστηκε να περάσει τόσος καιρός για να το καταλάβουμε. Ξέρουμε τί δε δούλεψε σωστά, το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές κι ελπίζω να έμαθαν από αυτό».
– Με την ευκαιρία της αναφοράς σας για τους διεθνείς, θα θέλατε να κάνετε ένα σχόλιο για την πρόκριση της Εθνικής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι στη Βραζιλία;
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές, ειδικά για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε σ’ ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Νομίζω πως είναι πάντα καλό όταν συμβαίνει αυτό, μαθαίνουν από αυτό, είναι μια διδακτική εμπειρία. Επίσης είναι καλό και για την Ελλάδα, έκαναν πραγματικά καλή δουλειά».
– Πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο ένα θέμα που ανέκυψε με τον Σανθ Χακόμπο. Είναι κάτι που θα θέλατε να σχολιάσετε;
«Ναι, έγινε ένα συμβάν χτες στην προπόνηση και – πιστέψτε με – η υπομονή είναι πάντα καλός σύμβουλος αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η αντίδρασή του ήταν υπερβολική και δεν μπορέσαμε να το δεχτούμε. Αυτός ήταν ο λόγος που τον τιμωρήσαμε μέχρι τη Δευτέρα κι ελπίζω να το σκεφτεί και να μάθει από αυτό».
– Είναι ένα μήνυμα που αφορά μόνον τον συγκεκριμένο ή έχει να κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές;
«Αυτό ισχύει πάντα, δεν έχει να κάνει με έναν μόνον ποδοσφαιριστή, είναι για όλη την ομάδα αλλά αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε να κάνει έναν ποδοσφαιριστή πρέπει οι υπόλοιποι να γνωρίζουν πως η ομάδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα κι όχι ο καθένας ατομικά».
– Ενας – ακόμη – σημαντικός αγώνας την Κυριακή, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Αρη στην Τούμπα. Εχετε εικόνα του αντιπάλου και ποιες σκέψεις σας για την επικείμενη αναμέτρηση μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας;
«Ναι, γνωρίζουμε πως είναι ντέρμπι και πως ο Αρης θα έρθει για να ‘πολεμήσει’ διεκδικώντας αυτόν τον αγώνα. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να δείξουμε πως μάθαμε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον, πρέπει να ‘πολεμήσουμε’ για να πάρουμε τη ρεβάνς από εκείνον τον αγώνα κι είναι κάτι που θέλουμε να το κάνουμε και για τον κόσμο μας», κατέληξε ο Ολλανδός τεχνικός.

To Top