Στήριγμα οι έδρες σε Τουρκία και Δανία!

Δευτέρα με «κουτσουρεμένο» πρόγραμμα σήμερα και μπορεί το κουπόνι να είναι μικρό, υπάρχουν παιχνίδια που μας δίνουν καλά πονταρίσματα ωστόσο. Θα στηριχθούμε στις έδρες εμείς, αφού μας δίνουν bets άνω του διπλασιασμού.

Ερζερούμ – Φενερμπαχτσέ

Μία ακόμα ήττα, 14η φετινή της και τέταρτη συνεχόμενη γνώρισε η Ερζερούμ με σκορ 3-1 από τη Μαλάτιασπορ. Ακυρώθηκαν τρία γκολ με τη διαδικασία του VAR στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ενώ παραμένει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Βρίσκεται στο -3 από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία και ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές. Την ίδια ώρα, η Φενέρ είναι εντελώς αδιάφορη. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε να νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 2-1 της Ακισάρ. Στα «καναρίνια» περιμένουν απλώς να τελειώσει η σεζόν και ενώ αναμένονται τεράστιες αλλαγές το φετινό καλοκαίρι για να μην ξανά παρουσιάσει του χρόνου ανάλογη εικόνα. Δεδομένου πάντως πως οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, θεωρούμε πως έχει αξία να πάμε με τον άσο. Τον οποίο συναντάμε σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

 

Μπρόντμπι – Μίντιλαντ

 

Απογοήτευσε στον τελικό του Κυπέλλου η Μπρόντμπι, που ηττήθηκε στα πέναλτι από τη σημερινή της αντίπαλο και έχασε το τρόπαιο. Παραμένει βέβαια ακόμα στο κόλπο για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και με δύο νίκες πιάνει στη βαθμολογία την Οντένσε, της οποίας υπερτερεί στην ισοβαθμία. Την ίδια ώρα, το κλίμα στη Μίντιλαντ είναι πανηγυρικό μετά την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας της. Έσωσε έτσι τη φετινή σεζόν που είχε δείξει να στραβώνει εντελώς και είχε οδηγήσει ακόμα και στην αντικατάσταση του προπονητή. Σε κάθε περίπτωση, το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο σήμερα. Η Μπρόντμπι είναι αυτή που καίγεται για βαθμούς και για αυτό έχει λογική να στηρίξουμε τον άσο.

 

Στο foxbet.gr θα βρεις περισσότερα σημερινά προγνωστικά

To Top