ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποστήριξη, αυτοσυγκράτηση και προστασία του… υπερόπλου που λέγεται “κατάμεστο Παλέ”!

Η ΚΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση θέλοντας να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας για το ότι είναι στο όριο τιμωρίας της έδρας, αν δεχθεί έγγραφη σύσταση. Θα είναι η τρίτη και όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ αυτό θα σημαίνει τιμωρία του Παλέ ίσως στην πιο κρίσιμη στιγμή.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες φορές που οι κίτρινοι δέχθηκαν έγγραφη παρατήρηση ήταν στους αγώνες με την Κηφισιά στο δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ και με τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο στον αγώνα της κανονικής περιόδου. Και στις δύο περιπτώσεις η παρατήρηση έγινε για ρίψη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο – για ρίψη μπουκαλιού με νερό και για ρίψη ποτηριού με νερό…

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι ο κόσμος που θα βρεθεί στο Αλεξάνδρειο πρέπει να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή και να μην απαντήσει σε τυχόν προκλήσεις και φυσικά να μην ξεφύγει πέρα από την εκπληκτική υποστήριξη που παρέχει από το ξεκίνημα της περιόδου.

Είναι και λάθος και κρίμα να συμβεί το οτιδήποτε και να κινδυνεύσει η ομάδα να χάσει το… υπερόπλο της στην επόμενη φάση των πλέι οφ.

To Top